دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Hendrik Trescher (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658018597, 9783658018603
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 396
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب زمینه های زندگی: وضعیت زندگی افراد مبتلا به زوال عقل در خانه: ساختار اجتماعی، نابرابری اجتماعی
در صورت تبدیل فایل کتاب Kontexte des Lebens: Lebenssituation demenziell erkrankter Menschen im Heim به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زمینه های زندگی: وضعیت زندگی افراد مبتلا به زوال عقل در خانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هندریک ترشر شرایط زندگی افرادی که از زوال عقل در خانه رنج می برند را توصیف می کند. موضوعات تحت پوشش عبارتند از "کلیت و حفظ کرامت در خانه"، "مقابله با مرگ" و "زوال عقل به عنوان یک اثر بستری شدن در بیمارستان". او بین یافتههای خود و ساختارهایی که برای دههها در آموزش معلولان ذهنی از بین رفتهاند، تشابهاتی را ترسیم میکند. در نهایت، او ساختارهای مختلف تحقیر را مورد بحث قرار می دهد که با استفاده از مفاهیم مختلف تمرین محور علم پرستاری به کار گرفته است. با انجام این کار، او متوجه می شود که علم پرستاری عملی گاهی اوقات تحقیرهای ساختاری عظیمی را حتی در تئوری فراهم می کند. نویسنده آموزش حرفه ای این رشته و استفاده از پارادایم های آموزشی ویژه را برای کار عملی با سالمندان پیشنهاد می کند.
Hendrik Trescher legt die Lebensverhältnisse demenziell erkrankter Menschen im Heim dar. Gegenständlich werden u.a. die Themen ‚Totalität und Würdeerhalt im Heim‘‚ ‚Umgang mit dem Tod‘ und ‚Demenz als Hospitalisierungseffekt‘. Er zieht Parallelen zwischen seinen Befunden und Strukturen, die in der Geistigbehindertenpädagogik bereits seit Jahrzehnten zurückgebaut werden. Schließlich diskutiert er die verschiedenen, von ihm herausgearbeiteten Demütigungsstrukturen anhand von verschiedenen praxisleitenden Konzepten der Pflegewissenschaft. Dabei stellt er fest, dass die praktische Pflegewissenschaft mitunter bereits in der Theorie strukturell massive Demütigungen vorsieht. Der Autor regt eine professionelle Pädagogisierung des Feldes an und für die praktische Altenarbeit die Nutzung sonderpädagogischer Paradigmen.
Front Matter....Pages 1-10
Front Matter....Pages 11-11
Zu dieser Studie / Forschungsfrage....Pages 12-21
Material und Methode....Pages 22-47
Theoretische Grundlagen....Pages 48-71
Front Matter....Pages 73-73
Strukturen der Heime....Pages 74-96
Ausgewählte Protokolle / Sequenzanalysen....Pages 97-257
Front Matter....Pages 259-259
Strukturgeneralisierung....Pages 260-293
Anschluss an relevante Theorien....Pages 294-329
Reflexion der Demütigungsstrukturen im Licht handlungsrelevanter Literatur....Pages 330-370
Front Matter....Pages 371-371
Fazit und Ausblick....Pages 372-381
Back Matter....Pages 383-399