دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Boyd Taylor Coolman
سری:
ISBN (شابک) : 0813213681, 9780813213682
ناشر: Catholic Univ of Amer Pr
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 271
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Knowing God by Experience: The Spiritual Senses and the Knowledge of God in the Theology of William of Auxerre به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شناخت خدا با تجربه: حواس معنوی و معرفت خدا در الهیات ویلیام اوسر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نویسنده اولین خلاصه واقعی الهیات، ویلیام اکسر (متوفی 1231)، استاد اولیه دانشگاه پاریس، یکی از شخصیتهای اصلی در مکتبشناسی اوایل قرن سیزدهم به شمار میرود. از آب و هوای نامشخص اواخر قرن دوازدهم، Summa Aurea ویلیام با اصالت و گستره ای چشمگیر پدیدار شد. محققان مدتهاست که سهم او را در تکامل تفکر مکتبی و تأثیر او بر شخصیتهای بعدی مانند Bonaventure و Aquinas درک کردهاند. با این حال، تا کنون، ویلیام تا حد زیادی مورد مطالعه قرار نگرفته است، دستاوردهای الهیاتی و نفوذ فراگیر او در نتیجه پنهان مانده است. از نظر ویلیام، پایان زندگی انسان یک درک تجربی از خدا است. او برای درک کامل این برخورد، آموزه باستانی حواس معنوی روح را به کار می گیرد. سعادتمندان نه تنها زیبایی های الهی را می بینند، سمفونی آن را نیز می شنوند، بوی آن را استشمام می کنند، شیرینی آن را می چشند و ثواب آن را لمس می کنند. با این حال، ویژگی بارز الهیات ویلیام این است که او این زیبایی شناسی معنوی را در یک دیدگاه مکتبی از الهیات به عنوان یک علم ادغام می کند که شامل دقت مفهومی و شناخت فکری است. معرفت خدا از تأیید ساده آموزه اعتقادی، از طریق درک عمیق تر حاصل می شود و به احساس معنوی لذت بخشی به اوج می رسد. نتیجه «حکمت» است، که هم معنای درک و هم مزه کردن را دارد، و در نتیجه این «دانش چشیده» را برمیانگیزد، که گمانهزنی مکتبی و تجربه معنوی را با هم متحد میکند. این کتاب، اولین تک نگاری انگلیسی زبان ویلیام اکسر، موتیف حواس معنوی را از طریق Summa Aurea او ردیابی می کند و از آن به عنوان دریچه ای روشنگر و متحد کننده برای قدردانی از الهیات او استفاده می کند. با توجه به اهمیت ویلیام و غفلت وی، این مطالعه را به دانشمندان الهیات، فلسفه و معنویت قرون وسطی تحسین می کند. ویلیام با پل زدن یک مرحله محوری در الهیات قرون وسطی، برخی از حساسیت های رهبانی قرن دوازدهمی را در خود جای می دهد، در حالی که در همان زمان با فلسفه ارسطویی که به سرعت رشد می کند، دست و پنجه نرم می کند. این مطالعه همچنین شروع استفاده مکتبی ویلیام از آموزه حواس معنوی را برجسته می کند و در نهایت، زمینه را برای درک کاملتر از تأثیر گسترده ویلیام بر مشاهیر مکتبی بعدی فراهم می کند.
Author of the first true summa of theology, William of Auxerre (d. 1231), early magister at the University of Paris, is considered a seminal figure in early thirteenth-century scholasticism. From the uncertain climate of the late twelfth century, William’s Summa Aurea emerges with impressive originality and scope. Scholars have long recognized his contribution to the evolution of scholastic thought and his influence on later figures, such as Bonaventure and Aquinas. Yet, until now, William has been largely unstudied, his theological achievement and pervasive influence thus remaining shrouded. For William, the end of human life is an experiential apprehension of God. To capture the fullness of this encounter, he employs the ancient doctrine of the soul’s spiritual senses. Not only will the blessed see divine beauty, they will also hear its symphony, smell its odor, taste its sweetness, and touch its suavity. A striking feature of William’s theology, though, is that he integrates this spiritual aesthetic within a scholastic view of theology as a science, involving conceptual rigor and intellectual cognition. Knowledge of God proceeds from simple affirmation of creedal doctrine, through deeper understanding, and culminates in pleasurable spiritual sensation. The result is "wisdom," connoting both understanding and savoring, and thus evoking this "tasted knowledge," which unites scholastic speculation and spiritual experience. This book, the first English-language monograph of William of Auxerre, traces the motif of the spiritual senses through his Summa Aurea, using it as an illuminating and unifying lens through which to appreciate his theology. Given William's importance and his neglect, much commends this study to scholars of medieval theology, philosophy, and spirituality. Bridging a pivotal phase in medieval theology, William incorporates certain twelfth-century monastic sensibilities, while at the same time grappling with the Aristotelian philosophy rapidly gaining currency. This study also highlights William's initiation of scholastic use of the doctrine of the spiritual senses and, finally, it sets the stage for a fuller appreciation of William's wide-ranging influence on later scholastic luminaries.
CONTENTS......Page 8
Acknowledgments......Page 10
Abbreviations......Page 12
Introduction......Page 16
PART I Beatific Fruition as Spiritual Apprehension......Page 34
A Synaesthetic Beatific Vision......Page 36
PART II The Objects of Spiritual Apprehension......Page 66
The Manifold Effects of the Metaphysical Good......Page 68
The Trinity as Manifold Delectable......Page 87
Creation: The Manifestation of the Delectabilia Divina......Page 106
PART III The Virtues of Spirital Apprehension......Page 124
Faith: Knowledge of God in a Visual Mode......Page 126
Charity: Love of God in a Tactile Mode......Page 154
PART IV The Forms of Spiritual Apprehension......Page 174
Symbolic Theology: Exterior Perception of God’s Effects......Page 176
Mystical Theology: Interior Perception of God’s Effects......Page 199
Taste and See: The Spiritual Senses and the Eucharist......Page 233
Conclusion. Spiritual Apprehension: The Spiritual Senses and the Knowledge of God......Page 250
Bibliography......Page 256
Index......Page 264