دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Elisabeth Süßbauer (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658127053, 9783658127060
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 221
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغییر اقلیم به عنوان یک مشکل سرسخت: تحلیلی جامعه شناختی از استراتژی های سازگاری در برنامه ریزی شهری: مطالعات سازمانی، جامعه شناسی اقتصادی، جغرافیای انسانی، دانش - گفتمان
در صورت تبدیل فایل کتاب Klimawandel als widerspenstiges Problem: Eine soziologische Analyse von Anpassungsstrategien in der Stadtplanung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تغییر اقلیم به عنوان یک مشکل سرسخت: تحلیلی جامعه شناختی از استراتژی های سازگاری در برنامه ریزی شهری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
الیزابت سوسباوئر تحقیق می کند که کدام مکانیسم ها و استراتژی های فرهنگی-شناختی ادارات شهری به منظور تسلط بر چالش های تغییرات آب و هوایی ایجاد می کنند. این مطالعه، بر اساس تجزیه و تحلیل اسناد و مصاحبه ها، نشان می دهد که روش های مختلفی وجود دارد که در آنها سازگاری آب و هوا به برنامه ریزی شهری "ترجمه" می شود. از آنجایی که جنبه های تشریفاتی و استراتژیک این ترجمه ها غالب است، ترکیب خلاقانه (دوباره) با سایر اهداف توسعه شهری با مشکل مواجه می شود. این کتاب با در نظر گرفتن دانش «نامرئی» تغییرات آب و هوایی، سهم مهمی در جامعهشناسی سازگاری با تغییرات آب و هوایی دارد که به آرامی در حال تثبیت است.
Elisabeth Süßbauer erforscht, welche kulturell-kognitiven Mechanismen und Strategien städtische Verwaltungen entwickeln, um die Herausforderungen des Klimawandels zu meistern. Die auf Dokumentenanalyse und Interviews basierende Studie zeigt, dass es verschiedene Arten gibt, wie Klimaanpassung in die Stadtplanung „übersetzt“ wird. Da zeremonielle und strategische Anteile dieser Übersetzungen überwiegen, werden kreative (Re-)Kombinationen mit anderen Stadtentwicklungszielen behindert. Mit der Betrachtung des „unsichtbaren“ Wissens zum Klimawandel leistet das Buch einen wichtigen Beitrag zu einer sich erst langsam etablierenden Soziologie der Klimawandelfolgenanpassung.
Front Matter....Pages 1-12
Einleitung....Pages 13-19
Anpassungsforschung – ein heterogenes Diskursfeld....Pages 21-49
Stadtplanung als Entscheidungskontext für Klimaanpassung in Städten....Pages 51-72
Theoretische Grundlagen: Wissen und Wandel in Organisationen....Pages 73-99
Forschungsdesign: empirisch begründete Theoriebildung....Pages 101-127
Die Fallstudienstädte: lokalspezifische Ausgangsbedingungen....Pages 129-153
Die stadtplanerische Übersetzung der Klimaanpassung....Pages 155-187
Diskussion der Ergebnisse....Pages 189-210
Back Matter....Pages 211-228