دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: William C. Reeve
سری:
ISBN (شابک) : 0773509410, 9780773509412
ناشر: Mcgill Queens University Press
سال نشر: 1993
تعداد صفحات: 257
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 18 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Kleist on Stage, 1804-1987 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کلایست روی صحنه، 1804-1987 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از آنجایی که شرح هر صحنهسازی شناختهشده به چندین جلد نیاز دارد، کلیست روی صحنه به تولیدات عمده در آلمان، اتریش و سوئیس محدود میشود که بیش از پوشش مطبوعاتی معمولی جذب میشوند و به تفسیرها و اقتباسهایی در خارج از کشورهای آلمانیزبان. ریو تاریخچه زمانی صحنه هر یک از نمایشنامه ها را ارائه می دهد، که با خانواده شروفنشتاین شروع می شود و با پرینتس فردریش فون هامبورگ به پایان می رسد. او همچنین برخی از مشکلاتی را که کارگردانی تلاش میکند تا یک درام کلیستی را روی صحنه ببرد، مورد بحث قرار میدهد و برای درک و همکاری بیشتر بین سنتهای آکادمیک و تئاتر درخواست میکند.
Since an account of every known staging would require several volumes, Kleist on Stage is limited to major productions in Germany, Austria, and Switzerland that attracted more than the usual press coverage, and to interpretations and adaptations outside the German-speaking countries. Reeve presents a chronological stage history of each of the plays, beginning with Die Familie Schroffenstein and ending with Prinz Friedrich von Homburg. He also discusses some of the problems faced by a director attempting to put a Kleistian drama on stage, and pleads for greater understanding and cooperation between the academic and theatrical traditions.