دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2010
نویسندگان: Sybille Stöbe-Blossey
سری:
ISBN (شابک) : 3531170864, 9783531170862
ناشر: Vs Verlag
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 223
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 988 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Kindertagesbetreuung im Wandel: Perspektiven für die Organisationsentwicklung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مراقبت روزانه کودک در حال گذار: چشم اندازهای توسعه سازمانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مراقبت روزانه از کودکان در آلمان دستخوش یک تغییر اساسی است: اشکال انعطاف پذیر مراقبت هم با توجه به تنوع ساعات کار و هم از نظر یک سیاست خانوادگی پایدار ضروری است. تقاضا در مراکز مهدکودک با توجه به کار آموزشی، ادغام اجتماعی و شبکه سازی با خدمات مربوط به خانواده در حال افزایش است. اشکال مراقبت در مدارس با زمینه های جدید کاری برای مربیان در حال ظهور است. بنابراین این مطالعه به روابط استخدامی، توسعه سازمانی و مدیریت منابع انسانی در مهدکودک کودک نهادی می پردازد و الزامات طراحی را برای سیاست و ارائه دهندگان تسهیلات تدوین می کند.
Die Kindertagesbetreuung in Deutschland befindet sich in einem tiefgreifenden Wandel: Sowohl angesichts der Diversifizierung von Arbeitszeiten als auch im Sinne einer nachhaltigen Familienpolitik sind flexible Betreuungsformen notwendig; die Ansprüche an Kindertageseinrichtungen steigen im Hinblick auf die Bildungsarbeit, die soziale Integration und die Vernetzung mit familienbezogenen Dienstleistungen; an Schulen entstehen Betreuungsformen mit neuen Arbeitsfeldern für ErzieherInnen. Diese Studie befasst sich deshalb mit Beschäftigungsverhältnissen, Organisationsentwicklung und Personalwirtschaft in der institutionellen Kindertagesbetreuung und formuliert Gestaltungsanforderungen sowohl für die Politik als auch für die Träger von Einrichtungen.