دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Szentesi György
سری:
ISBN (شابک) : 9633263425
ناشر: Zrínyi Katonai Kiadó
سال نشر: 1986
تعداد صفحات: 75
زبان: Hungarian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 84 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Katonai helikopterek به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هلیکوپترهای نظامی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"قطعاً با عقل و منطق ممکن است این سوال پیش بیاید که چه نوع ساختار ساختاری، آرایش و رعایت اصول آیرودینامیکی این سنجاقک های چند تنی را قادر می سازد در هوا بمانند و مانور دهند؟ توضیح مفصل در این مورد و توضیح لازم ترین دانش فنی را می توان در کتابچه ما یافت.علاوه بر این، نویسنده هلیکوپترهای نظامی ما را با \"اسرار\" آن آشنا می کند.ما می توانیم یاد بگیریم که چگونه طراحان هلیکوپترهای جنگی را از هلیکوپترهای غیرمسلح ساخته اند که قادر به پشتیبانی مؤثر از فعالیت های زمینی هستند. و ناوگان دریایی ما همچنین ایده ای دریافت می کنیم که چگونه کشورهایی با پیشرفته ترین پایگاه علمی و فناوری - از جمله اتحاد جماهیر شوروی - در حال حاضر در حال کار تحقیقاتی هستند، چه انواعی تا کنون آزمایش شده و مورد استفاده قرار گرفته اند. \"
"Bizonyára okkal és joggal merülhet fel a kérdés, miféle szerkezeti felépítés, elrendezés és aerodinamikai elvek figyelembevétele teszi lehetővé e többtonnás "szitakötők" levegőben maradását és manőverezését? Ennek részletes leírása, a legszükségesebb műszaki ismeretek megmagyarázása megtalálható füzetünkben. Ezen kívül a szerző a katonai helikopterek "titkaiba" is beavat bennünket. Megtudhatjuk, hogy a tervezők hogyan fejlesztették ki a fegyvertelen helikopterekből a szárazföldi és a haditengerészeti flották tevékenységét hatékonyan támogatni képes harci helikoptereket. Képet kapunk arról is, hogy a legfejlettebb tudományos-műszaki bázissal rendelkező országok - köztük a Szovjetunió - napjainkban hol tartanak a kutatási munkálatokban, eddig milyen típusokat kísérleteztek ki és állítottak szolgálatba."