دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Bastian Hartmann (auth.)
سری: Familie und Familienwissenschaft
ISBN (شابک) : 9783658092566, 9783658092573
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 232
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب (ک) پیوند برای زندگی: ثبات زناشویی و اثرات اقتصادی طلاق: خانواده، روش شناسی علوم اجتماعی، جامعه شناسی خانواده، جوانان و سالمندی، اقتصاد جمعیت
در صورت تبدیل فایل کتاب (K)Ein Bund fürs Leben: Ehestabilität und ökonomische Auswirkungen von Scheidungen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب (ک) پیوند برای زندگی: ثبات زناشویی و اثرات اقتصادی طلاق نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
باستیان هارتمن دلایل و پیامدهای طلاق را بررسی می کند. او تصویری جامع از روابط متقابل بین وضعیت اقتصادی و خانوادگی ترسیم می کند. در حالی که ازدواج ها به عنوان یک پیوند انجام می شود، واقعیت این است که این وعده ها اغلب کوتاهی می کنند و بسیاری از ازدواج ها به طلاق ختم می شود. از یک طرف، این نشان می دهد که اثرات مالی طلاق به شدت به تصمیمات اتخاذ شده در ازدواج (به عنوان مثال در مورد باروری و اشتغال) بستگی دارد. از سوی دیگر، مشخص می شود که اثرات بالقوه جدایی بر تصمیمات درون ازدواج تأثیر می گذارد. تمرکز بر جنبههای اقتصادی و استفاده مداوم از رویکرد تئوریک عمل نشان میدهد که یک رابطه نامتقارن میتواند به سرعت از یک رابطه برابر و محبت آمیز قبلی در یک ازدواج ایجاد شود. نویسنده نیاز به کنش سیاسی را نشان می دهد و در نتیجه به عینیت بحث سیاست خانواده کمک می کند.
Bastian Hartmann untersucht die Gründe für und die Konsequenzen von Ehescheidungen. Er zeichnet dabei ein umfassendes Bild der wechselseitigen Beziehungen zwischen der ökonomischen und der familialen Situation. Ehen werden zwar als Bund fürs Leben geschlossen, doch in der Realität gelingt es häufig nicht, dieses Versprechen einzuhalten, und viele Ehen enden mit einer Scheidung. Dabei zeigt sich einerseits, dass die finanziellen Auswirkungen der Scheidung stark von den Entscheidungen innerhalb der Ehe (etwa bezüglich Fertilität und Erwerbstätigkeit) abhängen. Andererseits wird deutlich, dass die potenziellen Auswirkungen einer Trennung die Entscheidungen innerhalb der Ehe beeinflussen. Die Konzentration auf ökonomische Aspekte und die konsequente Anwendung eines handlungstheoretischen Ansatzes offenbaren, dass aus einer vormals gleichberechtigten und liebevollen Beziehung einer Ehe schnell ein asymmetrisches Verhältnis entstehen kann. Der Autor zeigt politischen Handlungsbedarf auf und trägt so zur Versachlichung der familienpolitischen Diskussion bei.
Front Matter....Pages 1-11
Einleitung....Pages 13-16
Theoretische Grundlagen der Familienwissenschaft....Pages 17-43
Stand der Forschung zu Ehestabilität und Scheidungsauswirkungen....Pages 45-79
Hypothesen....Pages 81-86
Daten....Pages 87-108
Typisierung von Ehen....Pages 109-119
Empirische Analysen zur Ehestabilität....Pages 121-151
Empirische Analysen zu Auswirkungen von Trennung und Scheidung....Pages 153-186
Die hypothetische Exit-Option und ihr Einfluss auf die Ehestabilität....Pages 187-196
Empirische Analysen zur Divergenz ehemaliger Partner....Pages 197-206
Diskussion und Ausblick....Pages 207-213
Zusammenfassung....Pages 215-218
Back Matter....Pages 219-239