دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Marc Schmid (auth.)
سری: Bildung und Gesellschaft
ISBN (شابک) : 9783658052843, 9783658052850
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 391
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مهاجرت ایتالیایی به آلمان: پیشینه و وضعیت اجتماعی-تاریخی در سیستم آموزشی: مهاجرت، جامعه شناسی آموزش و پرورش، علوم اجتماعی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Italienische Migration nach Deutschland: Soziohistorischer Hintergrund und Situation im Bildungssystem به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مهاجرت ایتالیایی به آلمان: پیشینه و وضعیت اجتماعی-تاریخی در سیستم آموزشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مارک اشمید الگوهای مشارکت متناقض مهاجران ایتالیایی الاصل در آلمان را در بخشهای مختلف جامعه بررسی میکند. فرزندان گروهی از مهاجران که به عنوان "یکپارچه" و کمی مورد تبعیض در نظر گرفته می شوند، همچنان در مدرسه موفقیت کمی از خود نشان می دهند. در مقابل این پس زمینه، نویسنده جنبه های مختلفی از مدل های تحلیل مهاجرت- جامعه شناختی را در نظر می گیرد و نشان می دهد که ساختارهای شبکه ای و "دانش دستور العمل" مرتبط با آنها، افق اولیه کنش مهاجران را در زمینه آلمان نیز شکل می دهد. آنها ثابت می کنند که در حوزه های مختلف سازمانی به طور متفاوتی قابل اتصال هستند. در سیستم مدرسه، الگوهای سازمانی تبعیض علیه ایتالیاییها نیز مؤثر است که به دلیل ساختارهای سازمانی پراکنده و استراتژیهای اقدام فردی، بهطور هماهنگ با آنها مقابله نشده است.
Marc Schmid untersucht die widersprüchlichen Teilnahmemuster italienischstämmiger Migranten in Deutschland in unterschiedlichen gesellschaftlichen Teilbereichen. Die Kinder der als „integriert“ und wenig diskriminiert geltenden Migrantengruppe weisen nach wie vor einen geringen Schulerfolg auf. Vor diesem Hintergrund greift der Autor verschiedene Aspekte migrationssoziologischer Analysemodelle auf und zeigt, dass Netzwerkstrukturen und ein auf sie bezogenes „Rezeptwissen“ den primären Handlungshorizont der Auswanderer auch im deutschen Kontext prägen. Dabei erweisen sie sich in verschiedenen institutionellen Bereichen als unterschiedlich anschlussfähig. Im Schulsystem sind institutionelle Diskriminierungsmuster auch gegenüber den Italienern wirkkräftig, denen durch fragmentierte organisatorische Strukturen und individualisierte Handlungsstrategien nicht konzertiert begegnet wurde.
Front Matter....Pages 1-23
Die italienischstämmige Gruppe....Pages 25-47
Sozialwissenschaftliche Ansätze zur Analyse der (italienischen) Migration....Pages 49-108
Die geschichtliche Entwicklung Italiens und die lebensweltlichen Strukturen des Mezzogiorno....Pages 109-248
Die italienische Einwanderung nach Deutschland....Pages 249-295
Schulsystem und (italienischstämmige) Migration....Pages 297-352
Zusammenfassende Darstellung der Ergebnisse....Pages 353-373
Back Matter....Pages 375-395