دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Emanuele Severino
سری: Filosofia
ISBN (شابک) : 8837224567, 9788837224561
ناشر: Morcelliana
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 228
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Istituzioni di filosofia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مؤسسات فلسفی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این دوره از مؤسسات فلسفه که در قالب یک کتابچه در سال 1968 منتشر شد، نشان دهنده یکی از آخرین لحظات تدریس امانوئل سورینو در دانشگاه کاتولیک میلان است که در سال 1970 از آنجا خارج می شود و به دانشگاه ونیز می رود. این چرخه ای از درس های معاصر با نگارش مقاله های مسیر روز (1967)، زمین و جوهر انسان (1968)، پاسخ به منتقدان (1968) است که در آن سورینو نقطه عطفی را عمیق می کند که با آغاز شده است. بازگشت به پارمنیدس، که با گردآوری این مقالات و مقالات دیگر در کتاب جوهر نیهیلیسم (Paideia, 1972) به اوج خود می رسد. با نگاهی به این درس ها، سالواتوره ناتولی، دستیار سورینو در آن زمان، نوشت: «سورینو [...] من را مجبور کرد که به استدلال های فلسفی خود اهمیت بدهم، تا توجیهات کافی برای پایان نامه هایم ارائه دهم و می گویم که او به طور قطعی من را واکسینه کرد. از رذایل مدهای فلسفی». سختگیری استدلال و توجه به معنای متفاوت مقولات و مسائل سازنده فلسفه (هویت، تضاد، دیالکتیک، حقیقت، واقع گرایی، ایده آلیسم...): خلاصه مطالب کتاب این است.
Questo corso di Istituzioni di Filosofia, pubblicato in forma di dispensa nel 1968, rappresenta uno degli ultimi momenti dell'insegnamento di Emanuele Severino all'Università Cattolica di Milano, dalla quale si allontanerà nel 1970 per passare all'Università di Venezia. È un ciclo di lezioni contemporaneo alla stesura dei saggi Il sentiero del Giorno (1967), La terra e l'essenza dell'uomo (1968), Risposta ai critici (1968), in cui Severino approfondisce la svolta iniziata con Ritornare a Parmenide, e che culminerà con la raccolta di questi e altri saggi nel libro Essenza del nichilismo (Paideia, 1972). Ripensando a queste lezioni, Salvatore Natoli, allora assistente di Severino, ha scritto: "Severino [...] mi ha costretto a dare consistenza alle mie argomentazioni filosofiche, a fornire giustificazioni adeguate alle mie tesi e direi che mi ha definitivamente vaccinato dai vizi delle mode filosofiche". Rigore dell'argomentazione e attenzione al variare del significato delle categorie e dei problemi costitutivi della filosofia (identità, contraddizione, dialettica, verità, realismo, idealismo...): questo in sintesi il contenuto del libro.