دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Nissim Rejwan
سری:
ISBN (شابک) : 0292714157, 9780292714151
ناشر: University of Texas Press
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 273
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Israel's Years of Bogus Grandeur: From the Six-Day War to the First Intifada به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سالهای عظمت ساختگی اسرائیل: از جنگ شش روزه تا انتفاضه اول نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در آستانه جنگ شش روزه در سال 1967، اسرائیل نوزده ساله بود و به اندازه یک فرد متوسط نوزده ساله نوجوان بود. مسائل مربوط به هویت و گذار در میان روشنفکران اسرائیلی، از جمله نسیم رژوان، نویسنده، مورد بحث بود. اسرائیل یک کشور یهودی بود یا یک دولت دموکراتیک؟ و از همه ناامید کننده تر، چه کسی یهودی بود؟ همانطور که پیشگفتار نانسی برگ روشن می کند، این مسائل در دو دهه پس از جنگ و با تبدیل شدن اسرائیل به یک قدرت منطقه ای بحرانی تر و پیچیده تر شد. رجوان، یک یهودی عراقی الاصل که سرنوشت خود به پاسخها گره خورده است، در نامهها، مقالات و خاطرات خود که در «سالهای عظمت ساختگی اسرائیل» گردآوری شده است، به سؤالات آن روزها میپردازد. پیروزی قاطع اسرائیل در سال 1967 کنترل سرزمین های سابق فلسطین را به ارمغان آورد. در همان زمان، یهودیان شرقی (یعنی کسانی که از اروپا نیستند) در جمعیت اسرائیل اکثریت شدند. ملتی که قبلاً توسط همسایگان عرب متخاصم و اخیراً تحقیر شده احاطه شده بود، اکنون اکثریت عرب (یهودی، مسلمان، دروزی و مسیحی) را در داخل مرزهای خود داشت - با این حال یهودیان اروپایی همچنان کشور را به عنوان کشور خود اداره می کردند. رژوان به طور خستگی ناپذیری در مورد وضعیت درجه دوم اسرائیلیهای عرب (و بهویژه یهودیان عرب) نوشت و نگرش جامعتری را تشویق کرد که در نهایت ممکن است به التیام زخمهای ناشی از جنگ شش روزه کمک کند. تحصیلات او در رشته جامعه شناسی در دانشگاه تل آویو از کار او خبر داد. رژوان به خاطر هدفش شغل و بسیاری از دوستانش را از دست داد اما هرگز قلمش را از دست نداد. رژوان از طریق مونیخ، انتبه، رسواییهای سیاسی، بحرانهای اقتصادی و آغاز انتفاضه، دردهای فزاینده اسرائیل را با شوخ طبعی و صداقت تزلزل ناپذیر روایت میکند.