دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: H. G. M. Williamson
سری:
ISBN (شابک) : 0521037093, 9780521037099
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 183
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Israel in the Books of Chronicles به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسرائیل در کتابهای تواریخ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب سهم نویسنده بسیار نادیده گرفته شده در بحث در یهودیت را در دوره پس از تبعید در مورد اینکه چه کسی می تواند به طور مشروع در جامعه بازسازی شده اورشلیم قرار گیرد و به ویژه نگرش وقایع نگار به وضعیت فرقه سامری را تحلیل می کند. تقریباً عموماً پذیرفته شده است که تواریخ و عزرا-نحمیا همه بخشهایی از یک اثر واحد هستند، و بنابراین نگرش نسبتاً «انحصاری» عزرا-نحمیا در تواریخ بازخوانی شده است. بسیاری بر این باورند که تواریخ قصد داشت ادعای سامری را در مورد شمولیت رد کند. دکتر ویلیامسون هم فرض وحدت نویسندگی و هم انتساب نگرش انحصاری به وقایع نگار را به چالش می کشد، و شواهدی را برای حمایت از پرونده برای نویسندگی جداگانه ارائه می دهد و کرونیکل ها را به تنهایی مورد بررسی قرار می دهد. مطالعه استفاده از کلمه «اسرائیل» و تحلیل ساختار روایت به طور مشترک به این نتیجه می رسد که وقایع نگار در برابر نگرش های بیش از حد انحصاری برخی از معاصران خود واکنش نشان داده و به دنبال اتحاد مجدد «تمام اسرائیل» در اطراف بوده است. اورشلیم و معبد آن. این مطالعه هم دانشمندان عهد عتیق و هم دانشجویان تاریخ و فرهنگ یهود را مورد توجه قرار خواهد داد.