دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Golrang Khadivi
سری: Theologie, Bildung, Ethik und Recht des Islam 3
ISBN (شابک) : 9783848757824, 9783845298719
ناشر: Nomos
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: 291
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Islamischer Feminismus im Iran. Aus der Perspektive der männlichen Denker seit der Revolution von #à# به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فمینیسم اسلامی در ایران از منظر متفکران مرد پس از انقلاب #آ# نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پس از انقلاب اسلامی در سال 1979، مقررات مردسالارانه و مذهبی، زنان را در حقوق خود محروم کرد و در نتیجه موقعیت آنها را در جامعه و سیاست تغییر داد. فمینیسم اسلامی در ایران به عنوان یک گفتمان پس از انقلاب به این موضوع می پردازد و در عین حال به جستجوی امکان جدیدی برای تفسیر معاصر از هنجارهای دینی و مذهبی می پردازد. به همین منظور، نگارنده به تأمل در مکاتب فکری و پیشینه های استدلالی اندیشمندان مرد در بحث حقوق زنان در ایران از زمان ظهور جمهوری اسلامی پرداخته است. علاوه بر این، باید از حرفه، زندگی نامه و نشریات بازیگران مربوطه برای بازسازی آنچه که استدلال های خود را بر آن پایه می گذارند و از چه منظری مبنای دیدگاه های خود قرار می دهند استفاده شود - که به نوبه خود جایگاه آنها را در بحث حقوق زنان برای تحقق تعیین می کند. از یک اصلاح جدا از محافظه کاران با برداشت روشنی که از حقوق زنان دارند، متفکران دینی- مترقی و لیبرال- سکولار رهایی زن از نظام مردسالار تجویز شده و بازگرداندن اعتماد به نفس زنان را در مرکز افکار عمومی سیاسی و اجتماعی قرار می دهند.