دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Nobuaki Kondo
سری: Royal Asiatic Society Books
ISBN (شابک) : 0415711371, 9780415711371
ناشر: Routledge
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 211
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Islamic Law and Society in Iran: A Social History of Qajar Tehran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حقوق و جامعه اسلامی در ایران: تاریخ اجتماعی تهران قاجار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
رابطه بین شریعت اسلام و جامعه موضوع مهمی در ایران تحت جمهوری اسلامی است. اگرچه شریعت اسلام عنصری محوری در جامعه سنتی ایران بود، اما تا به امروز تحقیق جامعی صورت نگرفته است. زیرا اصلاح طلبان مدرن بر عدم حاکمیت قانون در ایران قرن نوزدهم تأکید داشتند. با این حال، یک نظام حقوقی وجود داشت و حقوق اسلامی بخش مهمی از آن بود.
این اولین کتاب در مورد رابطه حقوق اسلامی و جامعه ایرانی در قرن نوزدهم است. نویسنده به بررسی جنبههای حقوقی جامعه شهری در ایران میپردازد و زمینههای اجتماعی را که در آن فرآیند سیاسی رخ میدهد، ارائه میکند و چگونگی اعمال قانون توسط مقامات در جامعه، نحوه استفاده مردم از قانون و نحوه تنظیم قانون جامعه را بررسی میکند. این کتاب بر اساس منابع آرشیوی غنی از جمله سوابق دادگاه و اسناد خصوصی از تهران قاجار، به بررسی چگونگی عملکرد شریعت اسلامی در جامعه ایران می پردازد. سیستم قضایی، دادگاه شرعی و موقوفات دینی (وقف) به طور کامل مورد بحث قرار گرفته است و نقش علما به عنوان کارشناسان حقوقی در سراسر کتاب برجسته شده است. دیدگاههای ناسیونالیستی و مدرنیستی در مورد ایران قرن نوزدهم را به چالش میکشد و الگویی منحصربهفرد از نظر رابطه بین شریعت اسلامی و جامعه ارائه میدهد که نسبتاً متفاوت از مورد عثمانی است.
این کتاب با ارائه شناختی از این نظام حقوقی در ایران و نقش آن در جامعه، مبنایی برای ارزیابی انگیزه ها و نتایج اصلاحات مدرن و نیز گفتمان مدرنیستی ارائه می دهد. این کتاب مورد توجه دانشجویان مطالعات خاورمیانه و ایران خواهد بود.