دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Stephen O. Murray (editor), Will Roscoe (editor) سری: ISBN (شابک) : 0814774687, 9780814774687 ناشر: NYU Press سال نشر: 2000 تعداد صفحات: 345 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 227 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Islamic Homosexualities: Culture, History, and Literature به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب همجنس گرایی های اسلامی: فرهنگ ، تاریخ و ادبیات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تأثیر چشمگیر بنیادگرایی اسلامی در سال های اخیر تصویر ما را از تاریخ و فرهنگ اسلامی منحرف کرده است. کلیشه ها جوامع اسلامی را از نظر اقتصادی عقب مانده، بیش از حد مردسالارانه و مذهبی متعصب نشان می دهند. اما در واقع، جهان اسلام دارای تنوع زیادی از فرهنگ ها و تنوع زیادی در درون آن فرهنگ ها از نظر نقش های جنسیتی و جنسیت است. جهان نشان می دهد که الگوهای همجنس گرایی مرد و زن در جهان اسلام وجود داشته و اغلب شکوفا شده است. در واقع، تا همین اواخر، روابط همجنسگرایان در اسلام بسیار بیشتر از غرب مسیحی تحمل میشد. بر اساس آخرین دیدگاههای نظری در مطالعات جنسیتی، فمینیسم، و مطالعات همجنسگرایان، همجنسگرایی در جهان اسلام شامل تحلیلهای فرهنگی و تاریخی از کل جهان اسلام است، نه فقط به اصطلاح خاورمیانه. مقالهها هم الگوهای طبقهبندی سنی همجنسگرایی را که در اشعار شهوانی و رمانتیک شاعران قرون وسطی آشکار میشود، و هم الگوهای مبتنی بر جنسیت را نشان میدهند که در آنها هم زن و هم مرد، به درجات مختلف، ممکن است به عنوان اعضای جنس مخالف زندگی کنند. مشارکتکنندگان از اسناد تاریخی، متون ادبی، مشاهدات قومنگاری و مشاهده مستقیم نویسندگان مسلمان و غیرمسلمان استفاده میکنند تا تنوع قابلتوجه جوامع اسلامی و وجود تفاوتهای جنسی و جنسی قابل تحمل را نشان دهند.