دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Anne Démy-Geroe
سری: Iranian Studies, 41
ISBN (شابک) : 9780367219413, 9780429268878
ناشر: Routledge
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 223
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Iranian National Cinema: The Interaction of Policy, Genre, Funding, and Reception به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سینمای ملی ایران: تداخل سیاست ، ژانر ، بودجه و پذیرش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب تحولات تولید و استقبال داخلی و بینالمللی سینمای ایران را در فاصله سالهای 1379 تا 1392 از طریق تلاقی شاخصهای سیاسی – دوره ریاستجمهوری محمد خاتمی، رئیسجمهور اصلاحطلب و جانشین او، محمود احمدینژاد محافظهکار – و شاخصهای سینمایی بهویژه جعفر بررسی میکند. دایره پناهی (1379) و اصغر فرهادی درباره الی (1388). این کتاب با تحقیقات میدانی و رسانه ای گسترده، تعامل مجموعه ای از عوامل از جمله سیاست دولت، ژانرها و دسته بندی های سینمای ملی ایران، مخاطبان مورد نظر، منبع بودجه و استقبال داخلی و بین المللی را مورد توجه قرار می دهد تا تأثیر متقابل بین فیلمسازان و دولت را نشان دهد. این دو ریاست پی در پی در حالی که تأثیر سیاست بر فیلمسازی ایران به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، این اثر به دنبال درک دقیقتری از سیاست در سینمای ایران و سینمای ایران نسبت به آنچه که قبلاً به طور کلی تصدیق شده بود، است. این جلد با تکیه بر تجربیات شخصی بهعنوان داور جشنواره جهانی فیلم فجر و مصاحبه با فیلمسازان، تهیهکنندگان، بازیگران و سایر صاحبنظران مهم صنعت، از جمله بوروکراتهای ارشد و سیاستمداران، منبعی کلیدی برای علاقهمندان به سیاست و سینمای ایران است.