دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Merkaz hay-Yerûšalmî le-ʻInyenê Ṣibbûr û-Medînā
سری:
ISBN (شابک) : 9789652180643, 9652180645
ناشر: Jerusalem Center for Public Affairs, Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 84
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Iran's race for regional supremacy strategic implications for the Middle East به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رقابت ایران برای برتری منطقه ای پیامدهای استراتژیک برای خاورمیانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
رژیم ایران از طریق برنامه تسلیحات هسته ای خود و بسیج جانشینان ترور شیعه و سنی از لبنان تا عراق و افغانستان، تلاش خود را برای برتری منطقه ای سرعت بخشیده است. متأسفانه، پیشروی کنترل منطقهای ایران بر روی زمین به طور کامل مورد استقبال جامعه بینالمللی قرار نگرفته و حتی در برخی بخشها کم اهمیت جلوه داده شده است. در نتیجه، ائتلاف غربی به رهبری ایالات متحده، تهران را مجبور به پرداخت بهای اقدامات تجاوزکارانه خود در چند سال گذشته نکرده است، در حالی که لجبازی غرب، رژیم را در سراسر خاورمیانه جسورتر کرده است. در عین حال، اروپایی ها واشنگتن را برای پیشرفت دیپلماتیک بیشتر در روند صلح اعراب و اسرائیل تحت فشار قرار داده اند. اثر خالص دیپلماسی دو سویه ائتلاف غربی این بوده است که اسرائیل را وادار کند تا الزامات دفاعی خود را روی میز مذاکره در مقابل فلسطینی ها قرار دهد بدون اینکه به توانمندی های تهاجمی ایران در کل منطقه به طور کلی و در مناطق فلسطینی به طور خاص پرداخته شود. با این حال، در حالی که پرزیدنت بوش، کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه خود را برای پیشبرد مذاکرات اسرائیل و فلسطین اعزام کرد، در 15 ژوئن 2008 به گاردین صریحاً اعتراف کرد: «بله، نگرانی در مورد دولت فلسطین وجود دارد، اما گفتگوها به طرز چشمگیری تغییر کرده است. از «دولت فلسطین را حل کنید و مشکلات خاورمیانه را حل کردید تا اکنون، «مسأله ایران را حل کنید و مشکلات خاورمیانه را حل کنید». - درگیری اسرائیل و تلاش های جاری برای حل آن باید به عنوان بخشی از ارزیابی گسترده تر از سیاست اعلام شده رژیم ایران و توانایی های فعلی برای نابودی اسرائیل و براندازی دولت های عربی در سراسر خاورمیانه در نظر گرفته شود.