دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Anoush Ehteshami. Mahjoob Zweiri
سری:
ISBN (شابک) : 0863723241, 9781435635210
ناشر:
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 149
[168]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 586 Kb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Iran's Foreign Policy: From Khatami to Ahmadinejad به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست خارجی ایران: از خاتمی گرفته تا احمدی نژاد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مجموعه به موقع از مقالات دانشگاهیان برجسته و مقامات برجسته دولتی، روشنگر سیاست خارجی ایران در دوره ریاست جمهوری خاتمی و دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد است. سیاست خارجی ایران در این دوره بر چهار اصل اساسی استوار بود: نفی هر گونه سلطه خارجی. حفظ استقلال کشور و تمامیت ارضی آن؛ دفاع از حقوق همه مسلمانان؛ و حفظ روابط مسالمت آمیز متقابل با همه کشورهای غیر متخاصم. سیاست خارجی ایران پیامدهای این اصول را بررسی می کند و تحلیلی از دیپلماسی ایران با توجه به تحولات جاری مانند جنگ با تروریسم، تداوم درگیری در عراق، روابط آمریکا و ایران، روابط ایران و انگلیس، روابط ایران و اروپا و کشورهای عربی ارائه می کند. -روابط ایران فهرست مطالب عبارتند از: سیاست خارجی ایران: استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی --- آمریکا و ایران در عراق: خطرات و فرصت ها --- ایران: گرفتار بین رقابت های اتحادیه اروپا و ایالات متحده --- روابط ایران و اتحادیه اروپا: مشارکت راهبردی ? --- روابط ایران و انگلیس از زمان انقلاب: درهای باز --- نظریه های سیاست خارجی: پیامدهای تحلیل سیاست خارجی ایران --- روابط دیپلماتیک ایران و انگلیس در دوره اولیه اصلاحات، 1997-2000 --- عرب- روابط ایرانیان: واقعیت های جدید؟