دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Masoud Kazemzadeh
سری:
ISBN (شابک) : 9781000069822, 9780367495459
ناشر: Routledge
سال نشر: 2020
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1015 Kb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Iran's Foreign Policy: Elite Factionalism, Ideology, the Nuclear Weapons Program, and the United States به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست خارجی ایران: جناح گرایی نخبگان، ایدئولوژی، برنامه سلاح های هسته ای و ایالات متحده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به تحلیل عوامل داخلی و بینالمللی میپردازد که از سال 1979 بر سیاست خارجی ایران تأثیر گذاشتهاند. نه تنها به دیدگاههای نخبگان حاکم، بلکه به جامعه مدنی و گروههای مخالف نیز میپردازد. علاوه بر این، تعاملات بین سیاستهای ایران و قدرتهای منطقهای و جهانی را نیز تحلیل میکند. از زمان انقلاب 1979، سیاست خارجی ایران هم تهدیدآمیز و هم گیج کننده به نظر می رسد. برخی آن را ایدئولوژیک توصیف کرده اند که به موجب آن رژیم تلاش می کند حکومت اسلامی خود را به کشورهای همسایه صادر کند و نظم بین المللی را به چالش بکشد. برخی دیگر سیاست خارجی ایران را اساساً عملگرایانه می دانند و نگران بقای رژیم و گسترش قدرت آن هستند که بی شباهت به سایر قدرت های نظام نیست. این کتاب سعی می کند عمیق تر از بسیاری از تحلیل های مرسوم باشد. این سیاست خارجی ایران را با تشریح با جزییات زیاد تصمیم گیری در سیاست خارجی در ایران، ابهام می کند. ایران دیکتاتوری یک نفره نیست. بلکه توسط یک الیگارشی از اصولگرایان شیعه اداره می شود. ایدئولوژی رژیم در 41 سال گذشته منسجم نبوده و ثابت نبوده است، و نه همه اعضای الیگارشی حاکم نسخهای یکسان از آن را بیان کردهاند. این کتاب به تشریح سیاستهای خارجی جناحهای مختلف و شخصیتهای برجسته آنها و همچنین تحلیل تحولات آنها از سال 1979 میپردازد. توضیح میدهد که چگونه ترکیبهای مختلف قدرت درون نخبگانی بر سیاست خارجی رژیم در رابطه با برنامه سلاحهای هستهای و روابط با ایالات متحده تأثیر گذاشته است. سیاست خارجی ایران: جناحگرایی نخبگان، ایدئولوژی، برنامه سلاحهای هستهای و ایالات متحده دیدگاههای تازه و انتقادی را به بحثهای علمی و سیاسی در مورد سیاست خارجی ایران اضافه میکنند. فصل های این کتاب در اصل در مجلات زیر منتشر شده است: استراتژی مقایسه ای، منافع سیاست خارجی آمریکا و گزارش قانون تروریسم.