دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: R. Ghirshman
سری:
ISBN (شابک) : 0140202390, 9780140202397
ناشر:
سال نشر: 1978
تعداد صفحات: 209
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 40 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Iran (Pelican) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایران (Pelican) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
میانه راه بین بین النهرین و هند، محل تلاقی نفوذ سامی و آریایی، مهد دین بزرگی است که در هر یک از اشکال تغییر یافته میترائیسم یا مانوی، ممکن است به راحتی به دنیای غرب امروز تبدیل شود، ایران - ایران. - برای سه هزار سال محل اجتماع مردمان و میدان نبرد تمدن ها بوده است. پیش از تاریخ آن که اکنون با تلاش دانشمندان غربی و روسی کشف شده است، تاکنون به طور کامل و شایسته در بین جلدهای یک جلد به گونه ای پرداخته نشده است که برای خوانندگان عام جذاب باشد. پروفسور گیرشمن که سالها در ایران تحقیقات میدانی سپری کرده است، در اینجا داستان آن را از زمانهای قدیم تا جنگهای بزرگی که طی قرنها در آن امپراتوری ایران با یونان و روم قوت خود را امتحان کرد، بیان می کند و این موضوع را تا تمدن منحصر به فرد ایرانی خود بلاتکلیف رها کرده است. با فتح اسلامی دوباره شکل گرفت و دگرگون شد. پروفسور آر. اولین تجربه او از باستان شناسی در این زمینه در سال 1930 بود، زمانی که او مأموریت فرانسوی را در Tello در عراق همراهی کرد. سال بعد به ریاست هیئت اعزامی به ایران منصوب شد و در گیان، لرستان، اسدآباد و سیالک کاوش کرد. در سال 1935 کار بر روی محوطه شاپور، شهر ساسانی که در قرن سوم پس از میلاد تأسیس شد، آغاز شد و در سال 1936 در اولین سفر باستان شناسی به افغانستان شرکت کرد. در سال 1941 به ریاست هیئت باستان شناسی فرانسه در افغانستان منصوب شد و پس از جنگ از سوی دولت فرانسه مسئولیت دو اعزام باستان شناسی فرانسوی به ایران را بر عهده گرفت. در سال 1949 با کاروانی به کوههای بختیاری سفر کرد و در آنجا برای اولین بار در ایران غاری را که در دوران نوسنگی سکونت داشت، کاوش کرد. دکتر گیرشمن آثار زیادی در باستان شناسی، تاریخ، کتیبه ها و سکه های ایران و افغانستان منتشر کرده است. او عضو تعدادی از انجمن های علمی، فرانسوی و خارجی است. دکترای افتخاری از دانشگاه تهران اعطا شده است. و عضو مسئول آکادمی کتیبهها و خوشنوشتهها است.