دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تجهیزات نظامی: سلاح ویرایش: نویسندگان: Saira Khan سری: ISBN (شابک) : 9780203869420, 0203869427 ناشر: Routledge سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 169 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Iran and Nuclear Weapons: Protracted Conflict and Proliferation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایران و سلاح های هسته ای: درگیری طولانی مدت و گسترش سلاح های هسته ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با استفاده از تئوری درگیریهای طولانیمدت برای توضیح گسترش تسلیحات هستهای، به بررسی عواملی که برنامه تسلیحات هستهای ایران را در یک محیط منطقهای کمتر خصمانه هدایت میکند، میپردازد.
سلاحهای هستهای ایران. این برنامه از دهه 1990 جامعه بینالمللی را نگران کرده است، اما از سال 2000 در خط مقدم نگرانیهای امنیتی بینالمللی قرار گرفته است. این کتاب استدلال میکند که خصومت ایران با ایالات متحده عامل اصلی فعالیتهای اشاعه هستهای است. با توجه به اینکه دولت آمریکا از سال 2000 سیاست های خارجی تهاجمی علیه ایران را دنبال می کند، تهدید امنیتی ایران تشدید شد. جامعه ای که بر سر بسیاری از مسائل مهم داخلی دوپاره است، پس از جنگ ایالات متحده در عراق، در موضوع دستیابی به تسلیحات هسته ای متحد باقی ماند. در نتیجه، ایران در تلاش خود برای دستیابی به تسلیحات هستهای مصمم شد و با جسارت تصمیم خود را برای غنیسازی اورانیوم اعلام کرد و آمریکا را در مورد وضعیت هستهای خود تردیدی باقی نگذاشت.
این کتاب تأکید میکند که اهمیت درگیری های طولانی مدت در تصمیم گیری های مربوط به اشاعه، و زیربنای آن این فرض است که عدم اشاعه ممکن است از طریق خاتمه درگیری های حل نشدنی حاصل شود. اهداف این کار نشان دادن این است که تصمیم یک کشور برای دستیابی به سلاح هستهای تا حد زیادی به مشارکت آن در درگیریهای طولانی بستگی دارد، که نشان میدهد نه تنها حضور رقبای هستهای جاهطلبی هستهای را تشدید میکند، بلکه وضعیت غیرهستهای آن را نیز تشدید میکند. کشورهای رقیب می توانند مشوق های منع اشاعه را در کشورهای متخاصم که تمایل به گسترش سلاح های هسته ای دارند ترویج کنند.
این مطالعه برای دانشجویان ایران، سیاست خاورمیانه، اشاعه تسلیحات هسته ای و روابط بین الملل بسیار مورد توجه خواهد بود. تئوری.
سایرا خان یک همکار پژوهشی در گروه تحقیقاتی مشترک دانشگاه مک گیل مونترال در امنیت بین المللی (REGIS) است.