دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Kai Bühler (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783824404841, 9783663080664
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 2000
تعداد صفحات: 256
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب چین به عنوان یک مکان سرمایه گذاری: تعیین کننده های سرمایه گذاری مستقیم خارجی: مالی / سرمایه گذاری / بانکداری
در صورت تبدیل فایل کتاب Investitionsstandort VR China: Bestimmungsfaktoren ausländischer Direktinvestitionen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چین به عنوان یک مکان سرمایه گذاری: تعیین کننده های سرمایه گذاری مستقیم خارجی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از سال 1978، جمهوری خلق چین در تلاش است تا سیستم اقتصادی برنامه ریزی شده خود را اصلاح کند و یک ساختار اقتصادی مدرن ایجاد کند. این امر از جمله با کمک سرمایه گذاری مستقیم خارجی انجام می شود که مشوق های سیاست مکان یابی برای آن ایجاد می شود. بر اساس یک بررسی کیفی از بیست و چهار شرکت آلمانی با سایتهای تولید در جمهوری خلق چین، کای بولر به بررسی چرایی سرمایهگذاری مستقیم شرکتها میپردازد. شرایط ساختاری را تجزیه و تحلیل می کند که جذابیت مکان (بار مالیاتی کم) را افزایش می دهد یا آن را مهار می کند (فقدان کارگران واجد شرایط، فساد)، و مزایا و معایب استراتژی های سرمایه گذاری شرکت های آلمانی را نشان می دهد.
Seit 1978 versucht die Volksrepublik China, ihr planwirtschaftliches Wirtschaftssystem zu reformieren und eine moderne Wirtschaftstruktur aufzubauen. Das erfolgt unter anderem mit Hilfe ausländischer Direktinvestitionen, für die standortpolitische Anreize geschaffen werden. Kai Bühler untersucht auf der Grundlage einer qualitativen Befragung von vierundzwanzig deutschen Unternehmen mit Produktionsniederlassungen in der VR China, warum Unternehmen Direktinvestitionen durchführen. Er analysiert die strukturellen Bedingungen, welche die Standortattraktivität fördern (geringe Steuer- und Abgabenlast) bzw. hemmen (Mangel an qualifizierten Arbeitskräften, Korruption), und zeigt die Vor- und Nachteile der Investitionsstrategien deutscher Unternehmen auf.
Front Matter....Pages I-XVIII
Einleitung....Pages 1-7
Die gesamtwirtschaftliche Entwicklung in der VR China seit 1978....Pages 9-60
Die Ausgestaltung der Standortfaktoren in der VR China unter Berücksichtigung regionaler Besonderheiten....Pages 61-113
Die Standortpolitik der chinesischen Führung als Determinante ausländischer Direktinvestitionen....Pages 115-194
Zusammenfassende Schlußbetrachtung und Ausblick....Pages 195-202
Back Matter....Pages 203-243