دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: J. Mohamed Abed
سری:
ISBN (شابک) : 270712379X, 9782707123794
ناشر: La Découverte
سال نشر: 1994
تعداد صفحات: 165
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مقدمه: نقد عقل عرب: هنر و عکاسی، بیوگرافی و خاطرات، کسب و کار و پول، تقویم، کمیک و رمان های گرافیکی، کامپیوتر و فناوری، کتاب آشپزی، غذا و شراب، صنایع دستی، سرگرمی ها و خانه، آموزش و تدریس، مهندسی و حمل و نقل، همجنس گرایان و همجنس گرایان، سلامتی، و رژیم غذایی، تاریخ، طنز و سرگرمی، حقوق، ادبیات و داستان، معمایی، هیجان انگیز و تعلیق، والدین و روابط، سیاست و علوم اجتماعی، مرجع، دین و معنویت، عاشقانه، علم و ریاضی، علمی تخیلی و فانتزی، خود-هیل ,ورزش و فضای باز, تی
در صورت تبدیل فایل کتاب Introduction : la critique de la raison arabe به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مقدمه: نقد عقل عرب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به نظر می رسد در پایان قرن، اندیشه عرب بین بنیادگرایی که می خواهد زمان حال را بر اساس الگوی گذشته آرمانی بازسازی کند و مدرنیسم وارداتی که سنت را رد می کند، سرگردان است. در این مقاله، محمد الجابری این جایگزین نادرست را رد می کند و دسترسی فلسفی اصیل به مدرنیته عرب را بررسی می کند. نویسنده در بخش اول این اثر، تنگ نظری تفسیرهای بنیادگرایانه، لیبرالی یا مارکسیستی از سنت را رد می کند. این انتقاد سپس به او اجازه می دهد تا اصول یک خوانش عینی تاریخی از انسدادهای مفهومی عقل عربی را تثبیت کند. در بخش دوم، او روش خود را در تاریخ فلسفه عربی-اسلامی از قرن دهم تا بیستم به کار میگیرد که محدودیتها و ظرفیتهای آن را در پرتو مبارزات سیاسی-ایدئولوژیکی آن زمان بررسی میکند. در اندلس ابن حزم و اوروس است که ام الجابری رگه هایی از عقل گرایی عربی را می یابد که هم باز و هم ریشه دار است. و این میراث روش شناختی اندیشه اندلسی است که در قرن چهاردهم در سرچشمه اندیشه تاریخی بدیع ابن خلدون خواهیم یافت. این کتاب با بازنگری تبارشناسی مدرنیته فلسفی خود، روشی کاملاً جدید به تفکر عرب برای فرض رابطه خود با گذشته ارائه می دهد. برای خواننده اروپایی، این کتاب کلیدهایی برای کشف مجدد جهان فکری ارائه می کند که زمانی تفکر غربی می دانست چگونه از آن استخراج کند.
En cette fin de siècle, la pensée arabe semble déchirée entre un fondamentalisme qui veut reconstruire le présent sur le modèle d'un passé idéalisé et un modernisme importé qui rejette la tradition. Dans cet essai, Mohammed A. Al-Jabri refuse cette fausse alternative et explore une voie d'accès philosophique originale à la modernité arabe. Dans la première partie de cet ouvrage, l'auteur réfute l'étroitesse des interprétations fondamentalistes, libérales ou marxistes de la tradition. Cette critique lui permet ensuite d'établir les principes d'une lecture historique objective des blocages conceptuels de la raison arabe. Dans la seconde partie, il applique sa méthode à l'histoire de la philosophie arabo-islamique du Xe au XXe siècle, dont il explore les limites et les potentialités à la lumière des luttes politico-idéologiques de l'époque. C'est dans l'Andalousie d'Ibn Hazm et d'Averroès que M. A. Al-Jabri retrouve les traces d'un rationalisme arabe à la fois ouvert et enraciné. Et c'est l'héritage méthodologique de la pensée andalouse qu'on retrouvera au XIVe siècle à la source de la pensée historique novatrice d'Ibn Khaldûn. En retraçant la généalogie de sa propre modernité philosophique, ce livre offre à la pensée arabe une manière radicalement nouvelle d'assumer son rapport au passé. Au lecteur européen, il fournit des clés pour la redécouverte d'un univers intellectuel auquel la pensée occidentale a su jadis puiser.