دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Edward L. Schneider M.D. (auth.), Bernard Pullman, Paul O. P. Ts’o, Edmond L. Schneider (eds.) سری: The Jerusalem Symposia on Quantum Chemistry and Biochemistry 18 ISBN (شابک) : 9789401089135, 9789400954663 ناشر: Springer Netherlands سال نشر: 1985 تعداد صفحات: 333 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 16 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Interrelationship Among Aging, Cancer and Differentiation: Proceedings of the Eighteenth Jerusalem Symposium on Quantum Chemistry and Biochemistry Held in Jerusalem, Israel, April 29–May 2, 1985 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ارتباط متقابل بین پیری ، سرطان و تمایز: مجموعه مقالات هجدهمین سمپوزیوم اورشلیم در مورد شیمی و بیوشیمی کوانتوم که در اورشلیم ، اسرائیل ، 29 آوریل تا 2 مه 1985 برگزار شد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 1980، گروهی برجسته از دانشمندان در واشنگتن گرد هم آمدند. D. C. برای سمپوزیوم بین المللی در مورد پیری و سرطان. از جمله توصیههای این سمپوزیوم، تشکیل جلسهای در آینده برای بحث درباره مبانی مولکولی روابط متقابل بین پیری و سرطان در صورت وجود دانش علمی مناسب بود. همان سال. سیزدهمین سمپوزیوم اورشلیم درباره شیمی کوانتومی و بیوشیمی با عنوان ·Carcl nogenesls: مکانیسم های بنیادی و اثرات زیست محیطی·. برگزار شد. با حضور حدود 50 مقام بین المللی در این زمینه. در این جلسه مشخص شد که فرآیند اساسی سرطان زایی 15 ارتباط نزدیکی با تمایز دارد. که از نظر مکانیکی نیز باید با پیری مرتبط باشد. بنابراین پیشنهاد شد که سمپوزیوم بعدی اورشلیم در مورد سرطان می تواند انجمن مناسبی را برای مطالعه در مورد رابطه متقابل بین سرطان فراهم کند. پیری و تمایز پیشرفتهای چشمگیر در دانش ما از ماهیت ژنوم از طریق تکنیکهای ژنتیکی مولکولی و شیمیایی فیزیکی، اکنون فرصتی برای بررسی روابط متقابل بین این فرآیندهای زیستشناختی پیچیده فراهم کرده است. از طریق انزوا با شبیهسازی و بازآرایی ژنها میتوانیم ژنوم را به روشی که تنها یک دهه پیش پیشبینی نشده بود، تشریح و دستکاری کنیم. همزمان. افزایش طول عمر و افزایش تعداد افرادی که وارد دهه های آخر زندگی می شوند، جایی که بروز سرطان در آن بالاترین میزان است، این سوال عمیق و عملی را مطرح می کند که آیا پیری و سرطان از طریق مکانیسم های مشترک مرتبط هستند یا خیر.