دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Matthias Janda
سری:
ISBN (شابک) : 9783658313876, 9783658313883
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: XV, 51
[62]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Innovatives Prozessmanagement als Erfolgsfaktor im OP-Bereich eines Universitätsklinikums به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدیریت نوآورانه فرآیند به عنوان یک عامل موفقیت در حوزه جراحی یک بیمارستان دانشگاهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فشار فزاینده برای کارآمدی بیشتر در سیستم مراقبت های بهداشتی منجر به یکپارچگی چشم انداز بیمارستان در میان مدت و بلند مدت خواهد شد. بخش عملیات یک بیمارستان، که با ارتباط بالاتر از میانگین با درآمد همراه با استفاده زیاد از منابع مشخص می شود، به دلیل سهم قابل توجهی که در ایجاد ارزش دارد، به طور فزاینده ای در کانون ملاحظات اقتصادی قرار می گیرد. این کتاب به این سوال می پردازد که چگونه ناحیه جراحی را می توان برای موفقیت از طریق اقدامات توسعه و کنترل فرآیند طراحی کرد. با استفاده از مثال ارائهدهنده حداکثر مراقبت دانشگاه، مراحل کاری انجام شده برای بهینهسازی فرآیندها را به شیوهای مرتبط با تمرین و با جزئیات توصیف میکند، در حالی که مدلهای فرآیند استفاده شده را نشان میدهد. تجزیه و تحلیل بعدی شاخصهای عملکرد کلیدی مرتبط با فرآیند میتواند طی یک دوره سه ساله نشان دهد که حوزه عملیاتی چه سهم مثبتی میتواند در موفقیت شرکتی یک بیمارستان از طریق بهرهبرداری سیستماتیک از پتانسیل بهبود و حفظ ایمنی بیمار و رضایت کارکنان داشته باشد.
< /p>Der wachsende Effizienzdruck im Gesundheitswesen wird mittel- bis langfristig zu einer Konsolidierung der Krankenhauslandschaft führen. Die Operationsabteilung eines Krankenhauses, gekennzeichnet durch eine überdurchschnittliche Erlösrelevanz bei gleichzeitig hohem Ressourceneinsatz, rückt dabei durch ihren wesentlichen Wertschöpfungsbeitrag zunehmend in den Fokus ökonomischer Betrachtungen. Dieses Buch beschäftigt sich mit der Frage, wie der OP-Bereich durch Maßnahmen zur Prozessentwicklung und -steuerung erfolgswirksam gestaltet werden kann. Es beschreibt dabei am Beispiel eines universitären Maximalversorgers praxisrelevant und detailliert die zur Optimierung der Prozesse durchgeführten Arbeitsschritte unter Darstellung der verwendeten Prozessmodelle. Durch anschließende Analyse prozessrelevanter Leistungskennzahlen kann über einen Dreijahreszeitraum gezeigt werden, welchen positiven Beitrag der operative Bereich zum Unternehmenserfolg eines Krankenhauses durch das systematische Ausschöpfen von Verbesserungspotentialen unter Wahrung von Patientensicherheit sowie der Mitarbeiterzufriedenheit leisten kann.