دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Marilyn Yalom
سری:
ISBN (شابک) : 9781503614048, 9781503613652
ناشر: Stanford University Press
سال نشر: 2021
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Innocent Witnesses: Childhood Memories of World War II به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شاهدان بی گناه: خاطرات دوران کودکی جنگ جهانی دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در کتابی که قلبها و ذهنها را تحت تأثیر قرار میدهد، مریلین یالوم، مورخ فرهنگی تحسینشده، روایتهای دست اولی از شش شاهد جنگ ارائه میکند که هر کدام خاطرات ماندگاری از چگونگی تغییر آسیبهای دوران کودکی به زندگی ارائه میدهد.
خشونت جنگ آثار پاک نشدنی بر جای می گذارد و خاطرات برای کسانی که در کودکی این آسیب را تجربه کرده اند یک عمر باقی می ماند. مریلین یالوم جنگ جهانی دوم را از دور تجربه کرد و در خانه خود در واشنگتن دی سی با خیال راحت محافظت شد. اما در طول زندگیاش، او با افراد کمشانستری که زیر بمباران اروپا بزرگ شدند، دوست صمیمی شد - در فرانسه، آلمان، مجارستان، چکسلواکی، انگلیس، فنلاند، سوئد، نروژ و هلند. یالوم با شاهدان بی گناه، داستانهای این افراد برجسته را جمعآوری میکند و صدای نسلی در حال ناپدید شدن را برای ما به ارمغان میآورد، آخرین نسلی که جنگ جهانی دوم را به یاد میآورند.
حافظه بهطور بدنامی بیثبات است: بیشتر گذشته را فراموش میکند، تکهها و تکهها را نگه میدارد، و حقیقت را مطابق خواستههای ناخودآگاه رنگ میکند. اما در دایره ای از امنیت که مرلین یالوم برای دوستانش ایجاد کرد، خاطرات کودکی با تمام وضوح شگفت انگیز خود باز می گردند. این کلاژ قوی از شواهد به ما درک بیشتری از آنچه انسان بودن است، نه تنها در آن زمان، بلکه امروز نیز ارائه می دهد. یالوم با این کتاب، آخرین و شخصیترین اثر او در تاریخ فرهنگی، تأثیر ماندگار چنین تجربیات جوانی را در نظر میگیرد و میپرسد که آیا اکنون نسل جدیدی از کودکان را مجبور خواهیم کرد تا زندگی خود را در آشتی با چنین خاطراتی بگذرانند.