دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Steffen Kroschwald (auth.)
سری: DuD-Fachbeiträge
ISBN (شابک) : 9783658114473, 9783658114480
ناشر: Springer Vieweg
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 528
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خود تعیین اطلاعات در فضای ابری: ارزیابی حفاظت از داده ها و طراحی محاسبات ابری از دیدگاه شرکت های متوسط: جنبه های حقوقی محاسبات، قانون اساسی، حقوق اداری
در صورت تبدیل فایل کتاب Informationelle Selbstbestimmung in der Cloud: Datenschutzrechtliche Bewertung und Gestaltung des Cloud Computing aus dem Blickwinkel des Mittelstands به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خود تعیین اطلاعات در فضای ابری: ارزیابی حفاظت از داده ها و طراحی محاسبات ابری از دیدگاه شرکت های متوسط نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
استفن کروشوالد استفاده از خدمات ابری در شرکتهای متوسط را در زمینه حق تعیین سرنوشت اطلاعاتی ارزیابی میکند. با محاسبات ابری، منابع IT مانند فضای ذخیره سازی، قدرت محاسباتی و نرم افزار می توانند به طور موثر در دسترس باشند. با این وجود، بسیاری از شرکت ها به دلیل نگرانی در مورد حفاظت از داده ها و محرمانه بودن، تمایلی به ورود به فضای ابری ندارند. نویسنده چارچوب قانونی اساسی و حفاظت از داده را بررسی می کند که در آن استفاده از ابر باید طبقه بندی شود. بر این اساس، او هر دو طرح و پیشنهادات فنی و قانونی طراحی و توصیه هایی برای اقدام ایجاد می کند. اینها برای از بین بردن ابهامات قانونی موجود و امکان استفاده از نظر قانونی ایمن و سازگار از ابر در نظر گرفته شده است.
Steffen Kroschwald bewertet den Einsatz von Cloud-Diensten im Mittelstand vor dem Hintergrund des Rechts auf informationelle Selbstbestimmung. Mit dem Cloud Computing lassen sich IT-Ressourcen wie Speicherplatz, Rechenleistung und Software effektiv bereitstellen. Dennoch halten sich viele Unternehmen angesichts daten- und geheimnisschutzrechtlicher Bedenken mit dem Gang in die Cloud zurück. Der Autor untersucht den grund- und datenschutzrechtlichen Rahmen, in den eine Cloud-Nutzung einzuordnen ist. Hierauf aufbauend entwickelt er sowohl technische als auch rechtliche Gestaltungsvorschläge und Handlungsempfehlungen. Diese sollen bestehende Rechtsunsicherheiten beseitigen und eine rechtssichere und rechtsverträgliche Nutzung der Cloud ermöglichen.
Front Matter....Pages I-XXIV
Einleitung....Pages 1-6
Cloud Computing....Pages 7-16
Cloud Computing für den Mittelstand....Pages 17-21
Normative Grundlagen des Datenschutzrechts....Pages 23-50
Anwendungsbereich des einfachgesetzlichen Datenschutzrechts....Pages 51-182
Datenschutzrechtliche Zulässigkeit....Pages 183-261
Datenweitergabe im Rahmen der Auftragsdatenverarbeitung....Pages 263-286
Entwicklung einer rechtssicheren Zertifizierung de lege ferenda....Pages 287-328
Internationales Cloud Computing....Pages 329-387
Cloud Computing und ausländische Behörden – Beispiel USA....Pages 389-401
Betroffenenrechte....Pages 403-420
Technische und organisatorische Maßnahmen....Pages 421-434
Geheimnisschutz....Pages 435-453
Europäische Reformbemühungen im Datenschutz....Pages 455-473
Rechtsverträgliches Cloud Computing....Pages 475-482
Back Matter....Pages 483-511