دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Yoko Iwasaki (auth.)
سری: SpringerBriefs in Economics
ISBN (شابک) : 9789811045790, 9789811045783
ناشر: Springer Singapore
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 112
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Industrial Organization in Iran: The Weakly Organized System of the Iranian Apparel Industry به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سازمان صنعتی در ایران: سیستم ضعیف سازمان یافته در صنعت پوشاک ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب روی ایران تمرکز دارد تا این سوال را بررسی کند که چگونه ماهیت سازمانهای صنعتی و کل سیستمی که آنها تشکیل میدهند میتوانند تأثیر زیادی بر رقابتپذیری و انعطافپذیری یک صنعت بگذارند. نویسنده بررسی میکند که اگر شرکتها و شرکتهای شرکتکننده در فرآیند تولید و توزیع یک محصول خاص به درجه بالایی سازماندهی نشوند و به طور مستقل عمل نکنند، چه اتفاقی میافتد. کتاب با بررسی فضای تاریخی صنعت پوشاک ایران آغاز می شود که هرگز پایدار نبوده است. سپس شیوههای خاصی را نشان میدهد که شرکتها را قادر میسازد تا تجارت مستقل خود را حفظ کنند، و استدلال میکند که حالت کشسان سیستم تولید و توزیع برای بقای شرکتهای عضو متکی به خود مؤثر بوده است. یک شرکت معمولی پوشاک ایرانی بدون در نظر گرفتن اندازه خود همچنان به فعالیت مستقل خود ادامه می دهد، رویه ای که با توسعه روابط تجاری طولانی مدت با سایر بنگاه ها و همچنین ادغام عمودی بین بنگاه ها در تمام مراحل از تولید تا توزیع، دشمنی است. ویژگی متمایز صنعت پوشاک ایران این است که شرکت های عضو در مقایسه با همتایان خود در کشورهای پیشرفته صنعتی به سختی سازماندهی شده اند. علیرغم چنین سیستم ضعیف سازمان دهی شده، شرکت های ایرانی معمولاً در مقیاس کوچک اما متکی به خود شجاعانه در مواجهه با مشکلات بازار پافشاری می کنند. ظاهراً به نظر می رسد که بازار پوشاک ایران در حال پر شدن از کالاهای چینی است، اما واقعیت تا حدودی متفاوت است. شرکتهای پوشاک که در حال حاضر با چین تجارت میکنند، اما آماده پایان دادن به آن در هر زمان هستند، از فرصتهای جدید در حال ظهور برای اطمینان از بقای کسبوکار خود استفاده میکنند. بازگشایی این مشاغل برای فعالیت های داخلی یک امکان همیشه برای آنها باقی مانده است.