دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Claudio Borghi
سری:
ISBN (شابک) : 9788857585345
ناشر: Mimesis
سال نشر: 2021
تعداد صفحات:
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب In lontananza. Passaggi per una scultura non sospetta به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب در فاصله. مراحل ساخت یک مجسمه بی گمان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به قول کلودیو بورگی، ما می توانیم آنچه را که همیشه در چشم کاربر \"پنهان\" است ببینیم. اگر از این فرض شروع کنیم که یک اثر هنری، با هر ماهیتی که باشد، از نظر هستیشناختی بدون تماشاگر ناکافی است، که همیشه از رویارویی بین شی و کاربر ناشی میشود، همچنین شروع به درک راه «خواندن» این حجم میکنیم. . یک رابطه زیبایی شناختی وجود دارد که با رابطه بین سوژه فردی و ابژه هنری تعیین می شود. رابطه ای که اتفاق می افتد و بیش از هر چیز بر این دو جزء مقدم است. برقی مرد مهربانی است که لطافت را به عنوان شکلی انقلابی در برابر بدبینی، سطحی نگری و تکبر تبلیغ می کند. او به عنوان یک مرد فرهنگ و نه به عنوان یک دانشمند، ادعای درک جهان را ندارد، بلکه تلاش می کند تا آن را \"تصور\" کند، آن را تفسیر کند، آن را از آن خود کند، مانند خواننده ای که موسیقی را به صدا در می آورد و هنر او می شود. خودش او حوله نمی اندازد و یادگیری را تمام نمی کند، خود را زیر سوال می برد، با آگاهی از این واقعیت که هیچ چیز اکتسابی برای همیشه نیست.
Nelle parole di Claudio Borghi si scorge ciò che è sempre “nascosto” agli occhi del fruitore. Se si parte dalla premessa che un’opera d’arte, di qualunque natura essa sia, risulti ontologicamente insufficiente senza gli spettatori, che essa nasca sempre dall’incontro tra oggetto e fruitore, iniziamo anche a comprendere il modo di “leggere” questo volume. Esiste una relazione estetica che viene determinata dal rapporto tra soggetto individuale e oggetto artistico; relazione che accade e che, soprattutto, precede queste due componenti. Borghi è un uomo gentile, che predica la tenerezza, come forma rivoluzionaria contro il cinismo, la superficialità, l’arroganza. Da uomo di cultura e non da erudito non ha la pretesa di comprendere il mondo, ma di provare a “concepirlo”, a interpretarlo, a farlo proprio, come il cantante che intona la musica e diventa egli stesso la sua arte. Non getta la spugna e non finisce d’imparare, di mettersi in discussione, conscio del fatto che nulla di ciò che è acquisito è per sempre.