دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Rhacel Parreñas
سری:
ISBN (شابک) : 9780804778169, 0804778167
ناشر: Stanford University Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 337
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Illicit Flirtations: Labor, Migration, and Sex Trafficking in Tokyo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب معاشقه های غیرقانونی: کار، مهاجرت، و قاچاق جنسی در توکیو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 2004، وزارت امور خارجه ایالات متحده میزبانان فیلیپینی در ژاپن را بزرگترین گروه قاچاقچیان جنسی در جهان اعلام کرد. از زمان دریافت این توجه جهانی، تعداد مهماندارانی که وارد ژاپن میشوند تقریباً 90 درصد کاهش یافته است - از بیش از 80000 نفر در سال 2004 به بیش از 8000 نفر امروزی. برای برخی، این ممکن است نشان دهنده پیروزی کمپین جهانی مبارزه با قاچاق باشد، اما راسل پارنیاس میگوید که این کاهش شدید - که معیشت هزاران مهاجر را از دست داد - در حقیقت یک شکست است. پارنیاس در کنار مهمانداران در یک باشگاه طبقه کارگر در منطقه چراغ قرمز توکیو کار می کرد، نوشیدنی سرو می کرد، کارائوکه می خواند، و از مشتریانش، از جمله اعضای یاکوزا، سندیکای جنایتکاران ژاپنی، پذیرایی می کرد. در حالی که فرض رایج این بود که این کافههای مهماندار کانون قاچاق جنسی هستند، پارنیاس به سرعت دنیای متفاوتی از زنان مهاجر کارگر را کشف کرد، در آنجا به انتخاب خود، و مهمتر از همه، جایی که هیچ یک از آنها مجبور به فحشا نشدند. اما این بدان معنا نیست که مهمانداران از جهات دیگر آسیب پذیر نبودند. معاشقههای غیرقانونی درک ما از قاچاق انسان را به چالش میکشد و سیاست ایالات متحده را برای برچسبگذاری گسترده این زنان به عنوان قاچاقشده جنسی زیر سوال میبرد. این نشان می دهد که چگونه در تحمیل محدودیت های قانونی از بالا به پایین برای حل مشکلات درک شده - از جمله قوانینی که وابستگی به کارگزاران مهاجر را وادار می کند، سیاست های کارگر مهمان که مهاجران را به یک کارفرما ملزم می کند، قوانین ازدواج که ادغام مهاجران را محدود می کند، و اقداماتی که مهاجران غیرقانونی را جرم انگاری می کند. - بسیاری از زنان در برابر استثمار آسیب پذیرتر می شوند، نه کمتر. این خود مشاغل نیست، بلکه مقرراتی است که مهاجران را مستعد قاچاق می کند. اگر میخواهیم به استثمار مردم پایان دهیم، ابتدا باید تجربیات واقعی مهاجران را درک کنیم، نه اینکه به بیانیههای سیاست جهانی بسنده کنیم. این کتاب نگاهی به دنیای واقعی کسانی که به عنوان قاچاقچی برچسب خورده اند، می دهد.