دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Gennaro Sasso
سری: Loica. Testi e studi sul pensiero moderno
ISBN (شابک) : 8870886018, 9788870886016
ناشر: Bibliopolis
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 448
[454]
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Il logo, la morte به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب لوگو، مرگ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب مضامین نظری را که با شروع از هستی و نفی (1987) توسط نویسنده توسعه یافته و به تدریج تعمیق و روشن شده است، مورد بررسی قرار داده و به تفصیل می پردازد، حتی قبل از جمع بندی، این متن را می توان تحقق و نتیجه گیری یک تلقی کرد. تجربه مفهومی کتاب با مضمون هستی و تناقض آن، انکار نیستی و مفاهیم پیچیده ای که این عمل بر آن دلالت می کند، مضمون پراکسیس و رابطه ای که در آن با آرم و حقیقت قرار می گیرد را نیز در بر می گیرد. بازگشت جهان، نه به حقیقتی که در آن فقط حقیقت وجود دارد، بلکه به عقیده، به معنای چشم پوشی از عقلانیت نیست، بلکه به این معناست که تفسیر و درک آن نمایشی همیشه باز است که مطلق آن قهرمان داستان، با ابزارهایی که هر از گاهی دارد، هوش است.
Questo libro riprende e rielabora i temi teoretici che, a partire da Essere e negazione (1987), sono stati svolti dall'autore e via via approfonditi e precisati, prima ancora che un riepilogo, si può considerare questo testo come il compimento e la conclusione di un'esperienza concettuale. Con il tema dell'essere e della sua incontraddittorietà, della negazione del nulla e delle complesse implicazioni che questo atto implica, il libro riprende anche il tema della prassi e del rapporto in cui essa si colloca nei confronti del logo e della verità. La restituzione del mondo, non alla verità, in cui non può esserci se non la verità, ma all'opinione, significa non la rinunzia alla razionalità, ma il riconoscimento che la sua interpretazione e comprensione costituiscono un dramma sempre aperto, di cui protagonista assoluta è, con gli strumenti di cui di volta in volta dispone, l'intelligenza.