دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Simone Weil
سری:
ISBN (شابک) : 9788857549903, 0224416383
ناشر: Mimesis Edizioni
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 471 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Il bello e il bene (Mimesis) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زیبا و خوب (Mimesis) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سیمون ویل در شانزده سالگی ایده های روشنی داشت. این نوشته ها این را نشان می دهد که در میان آنها موضوعی که در دبیرستان سروده شده است برجسته است. ویل درباره یک رویداد تاریخی می گوید: امپراتور اسکندر با لشکر خود در بیابان گیر کرده است، خستگی و تشنگی سربازان را به سجده می اندازد. سربازی آخرین آب باقیمانده را برای رهبر بزرگ می آورد، اما اسکندر آن را روی زمین می ریزد تا شبیه سربازانش شود. در این ژست ویل قدرت مطلق را می بیند که فرد را از تکینگی او ربوده و او را در امر ابدی شرکت می دهد. هم اکنون در این مقالات آن عرفان مطلق سال های اخیر وجود دارد که صدای ویل را به نمونه ای بی نظیر در تاریخ اندیشه معاصر تبدیل می کند. این آثار اولیه نوید بخش استثمارهای فیلسوفی است که تجربه های زندگی روزمره را بدون در امان گذاشتن خود طی می کند و برای اطلاع از شرایط کار به کارخانه می رود و رویدادها روی او سرمایه گذاری می کنند. این تنها شجاعت جوانی نیست که او را راهنمایی می کند، بلکه نیروی اخلاقی است که راهنمای سال های بالغ تر او باقی می ماند.
All'età di sedici anni Simone Weil aveva già le idee chiare. Lo dimostrano questi scritti, tra cui spicca un tema composto al liceo. Weil commenta una vicenda storica: l'imperatore Alessandro è bloccato col suo esercito nel deserto, la stanchezza e la sete prostrano le truppe. Un soldato porta l'ultima acqua rimasta al grande condottiero, ma Alessandro la versa a terra per essere come i suoi soldati. In questo gesto Weil vede la forza dell'assoluto che strappa l'individuo alla sua singolarità e lo fa partecipare all'eterno. Già in questi saggi è presente quella mistica assoluta degli ultimi anni, che fa della voce di Weil un esempio unico nella storia del pensiero contemporaneo. Questi lavori giovanili preannunciano le imprese della filosofa che attraverserà senza risparmiarsi le esperienze della vita quotidiana, che andrà in fabbrica per conoscere la condizione operaia, che si farà investire dagli eventi. A guidarla non è solo il coraggio della gioventù, ma una forza morale che rimane la guida dei suoi anni più maturi.