دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Juliane Krause (auth.)
سری: Innovatives Markenmanagement 43
ISBN (شابک) : 9783658016470, 9783658016487
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 261
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 36 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدیریت برند مبتنی بر هویت در بخش کالاهای سرمایه ای: مدیریت و اثرات روابط برند و مشتری: بازار یابی
در صورت تبدیل فایل کتاب Identitätsbasierte Markenführung im Investitionsgüterbereich: Management und Wirkungen von Marke-Kunde-Beziehungen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدیریت برند مبتنی بر هویت در بخش کالاهای سرمایه ای: مدیریت و اثرات روابط برند و مشتری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در بخش کالاهای مصرفی، ارزشهای احساسی مانند روابط برند-مشتری ابزار موفقی برای تمایز پایدار از رقبا هستند. از آنجایی که تصمیم گیرندگان سازمانی معمولاً یک تصویر عمیق و منطقی از خود دارند، این سوال مطرح می شود که آیا این امر در بخش کالاهای سرمایه ای نیز صدق می کند؟ جولیان کراوز نشان می دهد که مطالعات قبلی در مورد توسعه روابط برند-مشتری تنها بر رابطه بین کارمندان و مشتریان تمرکز دارد و از تأثیر رابطه بین کارمندان و برندها غفلت می کند. او یک مدل عملاً کاربردی و تأیید شده کمی-تجربی ایجاد می کند که روابط علی بین این روابط را با توجه به رفتار تصمیم گیرندگان سازمانی در بخش کالاهای سرمایه ای نشان می دهد.
Im Konsumgüterbereich sind emotionale Werte wie Marke-Kunde-Beziehungen ein erfolgreiches Instrument zur nachhaltigen Differenzierung vom Wettbewerb. Da organisationale Entscheider in der Regel über ein tief verankertes rationales Selbstbild verfügen, stellt sich die Frage, ob dies auch für den Investitionsgüterbereich gilt. Juliane Krause zeigt, dass bisherige Studien zum Aufbau von Marke-Kunde-Beziehungen einzig auf die Beziehung zwischen Mitarbeiter und Kunde fokussieren und dabei den Einfluss der Beziehung zwischen Mitarbeiter und Marke vernachlässigen. Sie entwickelt ein praktisch anwendbares sowie quantitativ-empirisch validiertes Modell, das die Wirkungszusammenhänge zwischen diesen Beziehungen im Hinblick auf das Verhalten organisationaler Entscheider im Investitionsgüterbereich darstellt.
Front Matter....Pages I-XVIII
Markenführung im Investitionsgüterbereich als Untersuchungsgegenstand....Pages 1-36
Theoretische Grundlagen und Herleitung eines Untersuchungsmodells....Pages 37-132
Empirische Analyse zur Wirkung der Marke-Kunde-Beziehung bei Investitionsgütermarken....Pages 133-197
Schlussbetrachtung und Ausblick....Pages 199-211
Back Matter....Pages 213-244