دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Kathryn Quinn-Sánchez, Kathryn Quinn-Sánchez سری: ISBN (شابک) : 9780739192719, 9780739192702 ناشر: Lexington Books/Fortress Academic سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 128 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 507 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Identity in Latin American and Latina Literature : The Struggle to Self-Define in a Global Era Where Space, Capitalism, and Power Rule به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هویت در ادبیات آمریکای لاتین و لاتین: مبارزه برای خودتعریف در عصری جهانی که در آن فضا، سرمایه داری و قدرت حاکم است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه راههایی را نشان میدهد که نویسندگان لاتین در مورد چگونگی استثمار قدرت و فضا از زنان در حالی که همزمان دولت-ملت را از طریق تجسم مجدد فضایی متضاد که در آن تعاریف جدید از خود فراتر از دسترس قدرت قرار میگیرد، به چالش میکشند. علاوه بر این، این کتاب به این می پردازد که چگونه قدرت و فضا هر دو با هم تبانی می کنند تا از هنجارهای اجتماعی منسوخ جنسیتی، نژادپرستانه و طبقاتی حمایت کنند که اروپامداری و تاریخ همچنان به عنوان ویژگی های تعیین کننده ملت و شهروندانش به آن پایبند هستند. با گسترش ادبیات لاتین در ایالات متحده، یک تعدیل مجدد ایدئولوژیک در حال وقوع است که به موجب آن چندین نویسنده اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم با افشای نقش ناعادلانه فضا و قدرت، نقش دولت در تعریف شهروندانش را به چالش می کشند. با در نظر گرفتن این موضوع، نویسنده چندین نسخه ادبی از هویت را بررسی میکند تا بررسی کند که چگونه نویسندگان خاصی آداب اجتماعی را که شهروندان امروزی با آنها سنجیده میشوند - به ویژه در نهادهای دولتی یا دولتی، بلکه در خانوادهها و محلهها، رد کرده و آنها را زیر و رو میکنند. آثار ادبی که مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند یک دوره بیست و پنج ساله را شامل می شوند که در سال 2010 به پایان می رسد. تعدادی از این متون تمثیل ملی را از دیدگاه حاشیه نشینان بازنویسی می کنند در حالی که برخی دیگر نشان می دهند که چگونه یک فرد با موفقیت دوباره درباره هویت خود - جنسیت، طبقه اجتماعی مذاکره می کند. ، یا قومیت - از نقطه ضعف بودن تا نشانگر هویت برای جشن گرفتن. نویسندگان با نشان دادن چندین شخصیت که آگاهانه تصمیم میگیرند که زمان مبارزه با نیروهایی است که آنها را در عرصه عمومی ناتوان نگه میدارند، از جایگاهی که زنان هنوز به آن سقوط میکنند سرپیچی میکنند. مهمتر از همه، این متون ضد قدرت هستند. قهرمانان داستان از پذیرش نیروهای اجتماعی که دائماً آنها را به رگبار می بندند و آنها را بی ارزش می دانند، سر باز می زنند. این نویسندگان و شخصیتهای آنها هر چیزی را که در طول تاریخ زنان را در فضایی ضعیف نگه داشته است، به چالش میکشند.
This study demonstrates the ways that Latina authors contest how power and space exploit women while simultaneously subverting the Nation-State through reimagining a counter-space where new definitions of the self lie beyond Power's reach. Moreover, this book delves into how both Power and Space collude to uphold the out-of-date sexist, racist, and classist societal norms that Eurocentrism and history continue to cleave to as the defining qualities of the nation and its citizens. With the proliferation of Latin literature within the United States, an ideological readjustment is taking place whereby several late twentieth- and early twenty-first-century authors contest the State's role in defining its citizens by exposing the unjust role that Space and Power play. With this in mind, the author examines several literary versions of identity to explore how certain authors reject and subvert the social mores against which present-day citizens are measured--especially within government or State institutions but also within families and neighborhoods. The literary works that are analyzed cover a period of twenty-five years ending in 2010. Several of these texts rewrite the national allegory from the point of view of the marginalized while others demonstrate how an individual successfully renegotiates her identity--gender, social class, or ethnicity--from being a disadvantage to being an identity marker to celebrate. The authors defy the place that women are still relegated to, by representing several characters who consciously decide that it is time to battle the forces that would keep them powerless in the public arena. Above all, these texts are anti-Power; the protagonists refuse to accept the societal forces which constantly barrage them, defining them as worthless. These authors and their characters challenge everything that historically has kept women relegated to a space of weakness.