ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Identity, Reasonableness and Being One Among Others: Dialogue, Community, Education

دانلود کتاب هویت، معقول بودن و یکی بودن در میان دیگران: گفتگو، اجتماع، آموزش

Identity, Reasonableness and Being One Among Others: Dialogue, Community, Education

مشخصات کتاب

Identity, Reasonableness and Being One Among Others: Dialogue, Community, Education

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9811966834, 9789811966835 
ناشر: Springer 
سال نشر: 2023 
تعداد صفحات: 318
[319] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 1


در صورت تبدیل فایل کتاب Identity, Reasonableness and Being One Among Others: Dialogue, Community, Education به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هویت، معقول بودن و یکی بودن در میان دیگران: گفتگو، اجتماع، آموزش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هویت، معقول بودن و یکی بودن در میان دیگران: گفتگو، اجتماع، آموزش



این کتاب ابزارها و ایده‌های فلسفه تحلیلی انگلیسی-آمریکایی را در مورد نحوه تفکر ما در مورد مسائل مهم معاصر به‌گونه‌ای که برای مخاطبان وسیعی قابل دسترسی است، ارائه می‌کند. در حالی که یافته های تجربی در علوم اجتماعی را تایید می کند، وظیفه تجویزی تصور دنیای بهتر را بر عهده می گیرد، که در آن شهروند بودن در یک دموکراسی به معنای تعامل فعال با دیگران است.

ما به وابستگی‌های قبیله‌ای می‌چسبیم که ما را متمایل می‌کند به درون نگاه کنیم و کسانی را که از نظر ما «دیگر» هستند، طرد کنیم. و ما تأثیر بی‌حس‌کننده و گله‌مانند رسانه‌های اجتماعی (و سایر رسانه‌ها) را بر ظرفیت ما - و فرزندانمان - برای تشخیص حقیقت و حس خوب از دروغ و مزخرف مشاهده می‌کنیم. چنین مشکلاتی توجه ما را به عنوان افراد معقول می طلبد که هم خود فکر می کنند، و با حسن نیت با دیگران مشورت کنید که ممکن است با آنها اختلاف نظر داشته باشند. خبر خوب این است که اگرچه معقول بودن را نمی توان بدیهی انگاشت، اما می توان – در واقع، باید – آن را پرورش داد و باید  آموزش داد. این کتاب هم مفهومی از معقول بودن را بیان می‌کند و هم استاندارد واضحی از معقول بودن را با توجه به سؤالاتی که مطرح می‌کند و پاسخ‌های نویسنده به آنها را نشان می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book brings the tools and ideas of Anglo-American analytic philosophy to bear on how we think about issues of contemporary significance, in a way that is accessible to a broad audience. While acknowledging empirical findings within the social sciences, it takes on the prescriptive task of imagining a better world, in which being citizens in a democracy means actively engaging with others. 

We cling to tribal affiliations which incline us to look inward and spurn those whom we deem to be “other.” And we observe the mind-numbing, herd-like impact of social (and other) media on our capacity – and that of our children – to distinguish truth and good sense from falsehood and nonsense. Such problems demand our attention as reasonable persons who both think for themselves, and deliberate in good faith with others with whom they may well disagree. The good news is that while reasonableness cannot be taken for granted, it can – indeed, it must – be nurtured and it must be taught. This book both articulates a conception of reasonableness and exemplifies a clear standard of reasonableness, with respect to the questions it raises and the author's responses to them. 





نظرات کاربران