ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ideas, Evidence, and Method: Hume's Skepticism and Naturalism concerning Knowledge and Causation

دانلود کتاب ایده ها، شواهد و روش: شک و طبیعت گرایی هیوم در مورد دانش و علیت

Ideas, Evidence, and Method: Hume's Skepticism and Naturalism concerning Knowledge and Causation

مشخصات کتاب

Ideas, Evidence, and Method: Hume's Skepticism and Naturalism concerning Knowledge and Causation

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0198716788, 9780198716785 
ناشر: Oxford University Press 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 335 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ایده ها، شواهد و روش: شک و طبیعت گرایی هیوم در مورد دانش و علیت: معرفت شناسی فلسفه سیاست علوم اجتماعی تاریخ معاصر بررسی علوم انسانی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Ideas, Evidence, and Method: Hume's Skepticism and Naturalism concerning Knowledge and Causation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ایده ها، شواهد و روش: شک و طبیعت گرایی هیوم در مورد دانش و علیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ایده ها، شواهد و روش: شک و طبیعت گرایی هیوم در مورد دانش و علیت

Graciela De Pierris تفسیر جدیدی از رابطه بین شک گرایی و طبیعت گرایی در معرفت شناسی هیوم و ارزیابی جدیدی از جایگاه هیوم در تفکر مدرن اولیه ارائه می دهد. در حالی که یک گرایش غالب در پژوهش اخیر هیوم معتقد است که در کتاب اول، قسمت سوم رساله هیچ استدلال شکی در مورد علیت و استقراء وجود ندارد، گراسیل دی پیریس خوانش مفصلی از استدلال شکی را که در آنجا می یابد ارائه می کند. و اینکه چگونه این استدلال یک رشته استدلال شکاکانه را آغاز می کند که از قسمت سوم شروع می شود و در قسمت چهارم به اوج خود می رسد. این استدلال توسط نسخه هیوم از نظریه مدرن ایده ها که توسط دکارت و لاک ایجاد شده است، چارچوب بندی می شود. اما دلالت های شکاکانه این نظریه، مانند تفاسیر سنتی شک هیوم، از «پرده ادراک» ناشی نمی شود. آنها از بسط هیوم از یک مدل ارائه-پدیدارشناختی از شواهد نهایی ناشی می شوند، که بر اساس آن همیشه شکاف توجیهی بین آنچه که بلافاصله به ذهن ارائه شده یا شده است و هر ایده ای که فراتر از آن است وجود دارد. این به طور پارادایمی در استنتاج علی-استقرایی اتفاق می افتد، و همانطور که دی پیریس استدلال می کند، در استنتاج برهانی نیز اتفاق می افتد. با این حال، علیرغم تعهد قاطع خود به شکاکیت رادیکال، هیوم دیدگاه طبیعت گرایانه علم و زندگی مشترک را نیز می پذیرد، و این را بر اساس تفسیر بدیع ارائه شده در اینجا، به دلیل تعهدی به همان اندازه محکم به علم نیوتنی به طور کلی و نیوتنی می پذیرد. به ویژه روش استقرایی هیوم از روش نیوتنی (در برابر فلسفه مکانیکی) دفاع می کند و در عین حال تمام تلاش ها (از جمله نیوتنی ها) برای یافتن مکانی برای ماوراء طبیعی در درک ما از طبیعت را رد می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Graciela De Pierris presents a novel interpretation of the relationship between skepticism and naturalism in Hume's epistemology, and a new appraisal of Hume's place within early modern thought. Whereas a dominant trend in recent Hume scholarship maintains that there are no skeptical arguments concerning causation and induction in Book I, Part III of the Treatise, Graciela De Pierris presents a detailed reading of the skeptical argument she finds there and how this argument initiates a train of skeptical reasoning that begins in Part III and culminates in Part IV. This reasoning is framed by Hume's version of the modern theory of ideas developed by Descartes and Locke. The skeptical implications of this theory, however, do not arise, as in traditional interpretations of Hume's skepticism, from the 'veil of perception.' They arise from Hume's elaboration of a presentational-phenomenological model of ultimate evidence, according to which there is always a justificatory gap between what is or has been immediately presented to the mind and any ideas that go beyond it. This happens, paradigmatically, in the causal-inductive inference, and, as De Pierris argues, in demonstrative inference as well. Yet, in spite of his firm commitment to radical skepticism, Hume also accepts the naturalistic standpoint of science and common life, and he does so, on the novel interpretation presented here, because of an equally firm commitment to Newtonian science in general and the Newtonian inductive method in particular. Hume defends the Newtonian method (against the mechanical philosophy) while simultaneously rejecting all attempts (including those of the Newtonians) to find a place for the supernatural within our understanding of nature.





نظرات کاربران