دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Lars Jensen-Nissen
سری: Gabler Edition Wissenschaft., Forschungsreihe Rechnungslegung und Steuern
ISBN (شابک) : 9783835095267, 3835095269
ناشر: Deutscher Universitäts-Verlag
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 383
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب IAS 32 / IAS 39 und steuerliche Gewinnermittlung : Bilanzierung von Finanzinstrumenten dem Grunde nach به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب IAS 32 / IAS 39 و تعیین سود مشمول مالیات: حسابداری ابزارهای مالی بر اساس شایستگی آنها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
لارس جنسن-نیسن به این سوال می پردازد که تا چه حد می توان IFRS/IAS را به عنوان فرصتی برای توسعه بیشتر قانون حسابداری مالیاتی آلمان درک کرد. او به بررسی اصول رفتار حسابداری مالیاتی مناسب ابزارهای مالی می پردازد. برای این منظور، او الزامات اساسی برای یک قانون حسابداری مالیاتی مستقل را تدوین می کند، مقررات حسابداری فردی استانداردهای حسابداری 32 و 39 را تجزیه و تحلیل می کند و مقررات IFRS/IAS را با مقررات فعلی حسابداری مالیاتی مقایسه می کند. در نهایت، او در مورد پذیرش ارزیابی IFRS/IAS در یک قانون حسابداری مالیاتی مستقل بحث می کند.
Lars Jensen-Nissen beschäftigt sich mit der Frage, inwieweit die IFRS/IAS als Chance zur Fortentwicklung des deutschen Steuerbilanzrechts verstanden werden können. Er untersucht eine sachgerechte steuerbilanzielle Behandlung von Finanzinstrumenten dem Grunde nach. Hierzu formuliert er Grundanforderungen an ein eigenständiges Steuerbilanzrecht, analysiert die einzelnen Bilanzierungsvorschriften der IAS 32 und 39 und vergleicht die IFRS/IAS-Vorschriften zunächst mit den gegenwärtigen steuerbilanziellen Regelungen. Abschließend diskutiert er die Übernahme der IFRS/IAS-Wertung in ein eigenständiges Steuerbilanzrecht.