دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Karl Jaspers (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783662002452, 9783662002445
ناشر: Springer Berlin Heidelberg
سال نشر: 1956
تعداد صفحات: 392
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب I. جهت گیری جهان فلسفی: علم، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب I. Philosophische Weltorientierung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب I. جهت گیری جهان فلسفی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فلسفه، خطر نفوذ به زمین غیرقابل دسترس یقین به نفس انسان، باید به عنوان آموزه حقیقتی که برای همه قابل درک است به بیراهه برود. برای اطمینان، برای او مهم است که بفهمد چه چیزی به طور قاطعانه قابل شناخت است. اما نه آنچه را که در علوم قابل تشخیص شده است تکرار می کند و نه با موضوع خود و همان ادعا وارد حوزه آنها می شود. در فلسفه ورزی نمی توان دوباره انتظار رضایتی را داشت که دانش اشیاء در جهان می دهد. بیشتر در آن جستجو و مطالبه می شود: تفکری که آگاهی JJJein از هستی را دگرگون می کند، زیرا مرا بیدار می کند و به انگیزه های اولیه خود بازمی گرداند، که از آن با عمل در هستی به آنچه هستم تبدیل می شوم. هیچ دانش عینی نمی تواند این کار را انجام دهد. این که چگونه منظور می شود، بیشتر یکی از لحظات آگاهی از هستی است که در فلسفه ایجاد می شود. فلسفه، از نظر مفهومی، درخشندگی کامل وجود در مبدأ و پایان همه چیز، خود را، اگرچه در زمان ایستاده، بهعنوان تبلور بیزمان بیزمان درک کرد. با این حال، فلسفه ورزی روش انسانی است که به لحاظ تاریخی در زمان خود، هستی را درک می کند. فقط در این ظاهر برای او قابل دسترسی است نه در خودش. در فلسفه ورزی، ایمانی بدون وحی بیان می شود و متوسل به کسانی است که در همین مسیر هستند. این یک راهنمای عینی در پیچ و خم نیست. هر کس فقط آنچه را که هست به عنوان یک امکان از طریق خودش درک می کند.
Philosophie, das Wagnis, in den unbetretbaren Grund menschlicher Selbstgewißheit zu dringen, müßte als Lehre der für jedermann ein sichtigen Wahrheit in die Irre geraten. Zwar kommt es ihr selbst darauf an, zu begreifen, was zwingend wißbar ist; aber sie wiederholt weder, was in den Wissenschaften erkennbar wurde, noch tritt sie mit eigenem Gegenstand und gleichem Anspruch in deren Bereich. Im Philosophieren ist nicht noch einmal die Befriedigung zu erwarten, welche die Sachkunde von Dingen in der Welt gewährt. In ihm wird mehr gesucht und gefordert: Das Denken, das JJJein Seinsbewußtsein verwandelt, weil es erweckend mich zu mir bringt in den ursprüng lichen Antrieben, aus denen im Dasein handelnd ich werde, was ich bin. Das vermag kein objektives Wissen. Wie dieses gemeint ist, ist es vielmehr eines der Momente des Seinsbewußtseins, das im Philoso phieren sich erzeugt. Philosophie, in der Idee die vollendete Helligkeit des Seins am Ursprung und Ende aller Dinge, begriff sich, obgleich in der Zeit stehend, als zeitlose Kristallisation des Zeitlosen. Jedoch ist Philoso phieren der Weg des Menschen, der, geschichtlich in seiner Zeit, das Sein ergreift. Nur in dieser Erscheinung, nicht an sich selbst ist es ihm zugänglich. Im Philosophieren spricht sich ein Glaube ohne jede Offenbarung aus, appellierend an den, der auf demselben Wege ist; es ist nicht ein objektiver Wegweiser im Wirrsal; ein jeder faßt nur, was er als Möglichkeit durch sich selbst ist.
Front Matter....Pages I-LV
Ausgang des Philosophierens von unserer Situation....Pages 1-4
Das Suchen des Seins....Pages 4-24
Das Philosophieren aus möglicher Existenz....Pages 24-36
Die Weisen des Transzendierens als Prinzip der Gliederung....Pages 36-52
Übersicht über die Gebiete des Philosophierens....Pages 53-58
Front Matter....Pages 59-59
Welt....Pages 61-84
Grenzen der Weltorientierung....Pages 85-148
Systematik der Wissenschaften....Pages 149-211
Sich schließende Weltorientierung (Positivismus und Idealismus)....Pages 212-239
Ursprung der Philosophie....Pages 240-262
Daseinsform der Philosophie....Pages 263-291
Philosophie im Sichunterscheiden....Pages 292-340