دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: 李逊 سری: ISBN (شابک) : 9780199441686 ناشر: Oxford University Press سال نشر: 2015 تعداد صفحات: 827 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 40 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 革命造反年代:上海文革运动史稿 I به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 革命造反年代:上海文革运动史稿 I نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محتوای این کتاب درباره تاریخ انقلاب فرهنگی ده ساله شانگهای است. از آنجایی که مطالب تاریخی رسمی منتشر نمی شود، درک سیاست طبقه بالا غیرممکن است، بنابراین انتخاب من بیشتر بر جنبش توده ای در پایین متمرکز است. انقلاب فرهنگی شانگهای بخش مهمی از انقلاب فرهنگی ده ساله چین بود. علاوه بر مبارزه سیاسی در راس، انقلاب فرهنگی با جنبش های توده ای مشخص شد. جنبش توده ای انقلاب فرهنگی شامل دو بخش بود: جنبش گارد سرخ، که نمونه آن در پکن بود؛ و جنبش شورشی کارگری، که نمونه آن در شانگهای بود. جنبش گارد سرخ اساساً در سال 1968 به پایان رسید که آنها به کوهستان رفتند و به روستاها رفتند. جنبش شورشی کارگری، تا سال 1968، «اتحاد بزرگ» اساساً پایان یافته بود. تنها جناح شورشی کارگری به رهبری وانگ هونگون در شانگهای، از طریق نهادینه شدن سازمان، اساساً تیم ستون فقرات را حفظ کرد و ده سال کامل در عرصه سیاسی انقلاب فرهنگی فعال بود. علاوه بر گارد سرخ و شورشیان کارگر، شانگهای همچنین دارای یک نیروی انقلاب فرهنگی بود که هیچ شهر دیگری در استان نداشت: گروه نویسندگی کمیته شهرداری شانگهای به سرپرستی ژانگ چونچیائو و یائو ونیوان. این نیرو بر افکار عمومی در شانگهای تأثیر می گذارد و همچنین تأثیر عمده ای بر افکار عمومی در کل کشور دارد. به این ترتیب، انقلاب فرهنگی در شانگهای ارتباط نزدیکی با جناح انقلاب فرهنگی مرکزی داشت، از انتقادات «های روی برکنار شد» در سال 1965، تا حادثه مورچه در سال 1966، تا تصرف قدرت در ژانویه 1967. تلاش برای مقاومت مسلحانه در سال 1976، مائوتسه تونگ همیشه به دنبال یک پیشرفت در انقلاب فرهنگی و تحقق صادقانه آرزوی مائوتسه تونگ بود.\r\n\r\nپشت کل روایت این کتاب \"چرا\"ها یکی پس از دیگری پنهان شده است.آنچه من دنبال می کنم انگیزه و منطق اولیه تاریخ است. در پس روایت هر فصل، چنین خط اصلی وجود دارد. چه بسیار چیزها یا رویدادهایی که در وهله اول شروع شده اند، امیدوارم بتوانم جزئیات تاریخ را از طریق جزئیات پیدا کنم. من فکر می کنم تاریخ از جزئیات تشکیل شده است و تاریخ بدون جزئیات ممکن است گاهی اوقات سیاهچاله بزرگی داشته باشد. من سعی می کنم قطعاتی را که می توانم به دستم برسانم و این تاریخ را دوباره دنبال کنم. بسیاری از جزئیات انتخاب آگاهانه من است، برخی برای بازتولید صحنه، و برخی امیدوارند که تمرکزی برای محققان و نسل های آینده تحقیقاتی فراهم کنند. همچنین امیدوارم بتوانم مسیر و تصویر شرکت کنندگان انقلاب فرهنگی را تا حد امکان بازتولید کنم، آنها نیز ترکیب تاریخ هستند.\r\n\r\n\r\nدرباره نویسنده:\r\n\r\nلی ژون، زن، متولد 1948، فارغ التحصیل دپارتمان چینی دانشگاه آماتور بزرگسالان شانگهای است. از سال 1979 تا 1992، او به طور متوالی در فدراسیون اتحادیه های کارگری شانگهای و موسسه تحقیقات جنبش کارگری فدراسیون اتحادیه های کارگری شانگهای کار کرد. آثار عمده: \"قدرت پرولتری - شانگهای در انقلاب فرهنگی\"، با همکاری محقق آمریکایی پی یلی، منتشر شده توسط انتشارات Westview، ایالات متحده در سال 1997؛ همچنین نویسنده \"سقوط بزرگ\" (همکاری با شیائو گوان هانگ)، خانه انتشارات تایوان تایمز ، منتشر شده در سال 1996.
這本書的內容是關於上海十年文革歷史。由於官方不開放史料,無法了解上層政治,所以我的選擇,更多地側重於底層的群眾運動。上海文革是中國十年文革的一個重要組成部分。文革除了上層的政治鬥爭,群眾運動是其最大特點。文革群眾運動由兩大部分組成:紅衛兵運動,以北京為典型;工人造反派運動,以上海為典型。紅衛兵運動,到1968年上山下鄉基本結束。工人造反派運動,到1968年「大聯合」也基本結束。只有上海以王洪文為首的工人造反派,通過組織的體制化,基本保留了骨幹隊伍,在文革政壇整整活躍十年。除了紅衛兵和工人造反派,上海還有一支其他省份城市都不擁有的文革力量:以張春橋和姚文元為首的上海市委寫作組。這股勢力左右著上海的輿論,對全國的輿論也起著重大影響。上海的文革就這樣與中央文革派緊密相連,從1965年的批判《海瑞罷官》,到1966年的安亭事件,到1967年的一月奪權,到1976年的未遂武裝反抗,始終為毛澤東的文革尋找突破口,忠實地實現毛澤東的心願。 隱藏在本書整個敘事背後的,是一個又一個的「為什麼」,我追溯的是歷史的初始動機和邏輯。每個章節的敘述背後,都有這樣一條主線。許多事情或事件,最初究竟因何而起,我希望通過細節,尋找歷史的來龍去脈。我認為歷史由細節組成,沒有細節的歷史有時可能存在著巨大的黑洞。我試圖拼接我所能得到的碎片,重新梳理這段歷史。許多細節是我有意識的選擇,有些是為了再現場景,有些是希望能為學者和後人的研究提供關注點。我而且希望能盡量再現文革參與者的軌跡和形象,他們也是歷史的組成。 作者簡介: 李遜,女,1948 年生,畢業于上海成人業餘大學中文系。1979 年至1992 年,先後在上海市總工會、上海市總工會工運研究所工作。主要著作:《無產階級的力量》(Proletarian Power – Shanghai in the Cultural Revolutio),與美國學者裴宜理合著,美國Westview Press 出版社1997 年出版;另著有《大崩潰》(與肖關鴻合作),臺灣時報出版社,1996 年出版。