ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Husserl and Heidegger on Reduction, Primordiality, and the Categorial: Phenomenology Beyond its Original Divide

دانلود کتاب هوسرل و هایدگر در مورد تقلیل، ازلی و مقوله: پدیدارشناسی فراتر از شکاف اصلی آن

Husserl and Heidegger on Reduction, Primordiality, and the Categorial: Phenomenology Beyond its Original Divide

مشخصات کتاب

Husserl and Heidegger on Reduction, Primordiality, and the Categorial: Phenomenology Beyond its Original Divide

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Contributions To Phenomenology 83 
ISBN (شابک) : 9783319166216, 9783319166223 
ناشر: Springer International Publishing 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 398 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Husserl and Heidegger on Reduction, Primordiality, and the Categorial: Phenomenology Beyond its Original Divide به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هوسرل و هایدگر در مورد تقلیل، ازلی و مقوله: پدیدارشناسی فراتر از شکاف اصلی آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هوسرل و هایدگر در مورد تقلیل، ازلی و مقوله: پدیدارشناسی فراتر از شکاف اصلی آن



این کتاب به موضوعات اساسی در پدیدارشناسی می پردازد که در مناقشه داغ اما پرتنش بین هوسرل و هایدگر که در اواخر دهه 1920 به اوج خود می رسد، مطرح می شود. این کار بر سه موضوع کلیدی متمرکز است که مجموعه ای از مشکلات مهم دیگر حول آن می چرخد. به طور خاص، روش پدیدارشناختی کاهش ها، هویت و محتوای داده اولیه، و معنا و ویژگی شهود مقوله ای را روشن می کند. این متن به بررسی چگونگی درک هوسرل و هایدگر از این نکات پرداخته و ماهیت دقیق اختلافات آنها را روشن می کند. از این رو، کتاب به معنای التفات و شالوده آن بر زمان ماقبل عینی، بر حس پدیدارشناختی پیشینی، در مورد ساختار التفاتی، در مورد ارتباط بین قصد و جهان، و بر بدهی هایدگر به شهود مقوله ای هوسرل در فرمول‌بندی پرسش مربوط به هستی/هیچ.

نویسنده به منظور پیشنهاد یک حل و فصل درون پدیدارشناختی کلی، و عدالت در مورد مشارکت‌های متناظر این دو شخصیت محوری در فلسفه پدیدارشناسی، این موضوعات اساسی را بازبینی می‌کند. او همچنین به راهی برای آشتی دادن و در هم تنیدگی برخی از دیدگاه‌های آنها اشاره می‌کند تا پدیدارشناسی را از تقسیم‌بندی‌ها و محدودیت‌های درونی آن رها کند و آن را قادر به حرکت به جلو کند. پدیدارشناسی می‌تواند خود، تعهدات و امکاناتش را مجدداً بررسی کند و این می‌تواند برای فلسفه معاصر مفید باشد، به‌ویژه با توجه به مسائل مربوط به آگاهی، غرض‌ورزی، تجربه و وجود و عمل انسانی در جهان تاریخی در بحران. p>

این کتاب برای دانشجویان و محققان هوسرل و هایدگر، فیلسوفان ذهن، آگاهی و شناخت، و برای هر کسی که علاقه جدی به پدیدارشناسی دارد، ایده‌آل است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book deals with foundational issues in Phenomenology as they arise in the smoldering but tense dispute between Husserl and Heidegger, which culminates in the late 1920s. The work focuses on three key issues around which a constellation of other important problems revolves. More specifically, it elucidates the phenomenological method of the reductions, the identity and content of primordial givenness, and the meaning and character of categorial intuition. The text interrogates how Husserl and Heidegger understand these points, and clarifies the precise nature of their disagreements. The book thus sheds light on the meaning of intentionality and of its foundation on pre-objective time, on the sense of the phenomenological a priori, on intentional constitution, on the relatedness between intentionality and world, and on Heidegger’s debt to Husserl’s categorial intuition in formulating the question regarding Being/Nothing.

The author revisits these fundamental issues in order to suggest a general intra-phenomenological settlement, and to do justice to the corresponding contributions of these two central figures in phenomenological philosophy. He also indicates a way of reconciling and interweaving some of their views in order to free Phenomenology from its inner divisions and limitations, enabling it to move forward. Phenomenology can re-examine itself, its obligations, and its possibilities, and this can be of benefit to contemporary philosophy, especially with regard to problems concerning consciousness, intentionality, experience, and human existence and praxis within a historical world in crisis.

This book is ideally suited to students and scholars of Husserl and Heidegger, to philosophers of mind, consciousness and cognition, and to anyone with a serious interest in Phenomenology.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxvi
Front Matter....Pages 1-1
Introduction....Pages 3-14
Front Matter....Pages 15-15
The Phenomenological Reductions in Husserl’s Phenomenology....Pages 17-66
Heidegger and the Phenomenological Reductions in Husserl....Pages 67-102
Front Matter....Pages 103-103
Perception and ‘Action’: On the Praxial Structure of Intentional Consciousness....Pages 105-137
Perceptual and Scientific Thing: On Husserl’s Analysis of “Nature-Thing” in Ideas II....Pages 139-161
Primordial Givenness in Husserl and Heidegger....Pages 163-202
The Question of ‘Categoriality’ in Husserl’s Analysis of Perception and Heidegger’s View of It....Pages 203-241
Front Matter....Pages 243-243
Husserl’s Doctrine of “Categorial Intuition” and Heidegger’s Seinsfrage ....Pages 245-294
The Phenomenology of Anxiety and of Nothing: Ontology and Logic in Heidegger....Pages 295-330
Front Matter....Pages 331-331
Hence and Thence Phenomenology’s Borderline....Pages 333-367
Back Matter....Pages 369-381




نظرات کاربران