دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Maddy Power
سری:
ISBN (شابک) : 1447358546, 9781447358541
ناشر: Policy Press
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 214
[216]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Hunger, Whiteness and Religion in Neoliberal Britain: An Inequality of Power به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گرسنگی، سفیدی و مذهب در بریتانیای نئولیبرال: نابرابری قدرت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با بررسی چرایی وجود کمک های غذایی و علل عمیق تر فقر غذایی، به ابعاد نادیده گرفته شده کمک های غذایی سنتی و بحث های فقر غذایی می پردازد. این استدلال میکند که صنعت کمکهای غذایی با حکومت نئولیبرال آمیخته شده است و نشان میدهد که چگونه خیریه غذایی از آرمانهای مسیحی و امتیاز سفیدپوستان حمایت میکند و نابرابریهای طبقاتی، نژادی، مذهبی و جنسیتی را حفظ میکند. با این حال، بخشی را نیز نشان می دهد که بسیار متنوع است، که هم فردگرایی و هم کمک متقابل را در بر می گیرد. با تکیه بر تجارب زیسته، این مستند نشان میدهد که چگونه اشتراک غذا در میان فقر، همبستگی را تقویت میکند و به شیوههای جایگزین توزیع مجدد غذا در میان جوامع منجر میشود. با استفاده از این روشهای جایگزین، کمکهای غذایی و جوامع میتوانند بخشی از جنبشهای عدالت اقتصادی و نژادی باشند.
Exploring why food aid exists and the deeper causes of food poverty, this book addresses neglected dimensions of traditional food aid and food poverty debates. It argues that the food aid industry is infused with neoliberal governmentality and shows how food charity upholds Christian ideals and white privilege, maintaining inequalities of class, race, religion and gender. However, it also reveals a sector that is immensely varied, embodying both individualism and mutual aid. Drawing upon lived experiences, it documents how food sharing amid poverty fosters solidarity and gives rise to alternative modes of food redistribution among communities. By harnessing these alternative ways of being, food aid and communities can be part of movements for economic and racial justice.