دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: N. Katherine Hayles
سری:
ISBN (شابک) : 0226321401, 9780226321400
ناشر: University Of Chicago Press
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب How We Think: Digital Media and Contemporary Technogenesis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چگونه فکر می کنیم: رسانه های دیجیتال و فناوری معاصر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"چگونه می فکر می کنیم؟" N. Katherine Hayles این سوال را در آغاز این کاوش آماده در مورد ایده ای که ما از طریق رسانه ها، با و در کنار آن فکر می کنیم، مطرح می کند. همانطور که عصر چاپ می گذرد و فناوری های جدید هر روز ظاهر می شوند، این گزاره بسیار پیچیده تر شده است، به ویژه برای رشته های سنتی مبتنی بر چاپ در علوم انسانی و علوم اجتماعی کیفی. با شکاف رو به رشد بین بورسیه دیجیتال و همتای چاپی آن، هیلز برای تکنوزایی معاصر - این باور که انسان و تکنیک در حال تکامل هستند - بحث می کند و از آنچه او مطالعات رسانه ای تطبیقی می نامد، رویکردی جدید برای مکان یابی آثار دیجیتال در سنت های چاپی و برعکس.
“How do we think?” N. Katherine Hayles poses this question at the beginning of this bracing exploration of the idea that we think through, with, and alongside media. As the age of print passes and new technologies appear every day, this proposition has become far more complicated, particularly for the traditionally print-based disciplines in the humanities and qualitative social sciences. With a rift growing between digital scholarship and its print-based counterpart, Hayles argues for contemporary technogenesis—the belief that humans and technics are coevolving—and advocates for what she calls comparative media studies, a new approach to locating digital work within print traditions and vice versa.