ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Homo incertus. Il bisogno di sicurezza nella società della paura

دانلود کتاب هومو اینسرتوس. نیاز به امنیت در جامعه ترس

Homo incertus. Il bisogno di sicurezza nella società della paura

مشخصات کتاب

Homo incertus. Il bisogno di sicurezza nella società della paura

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Saggi italiani 
ISBN (شابک) : 8817144924, 9788817144926 
ناشر: Rizzoli 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات: 0 
زبان: Italian 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 188 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Homo incertus. Il bisogno di sicurezza nella società della paura به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هومو اینسرتوس. نیاز به امنیت در جامعه ترس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هومو اینسرتوس. نیاز به امنیت در جامعه ترس

ویژگی شرایط انسان نیاز به تجمع برای غلبه بر حس ترس و ناامنی است که در مواجهه با خطرات محیطی، جهان شعله ور می شود. دوره‌هایی در تاریخ وجود دارد که در آن‌ها این احساسات شدیدتر هستند و تجربه وجودی را دشوارتر می‌کنند. اگر جامعه در خدمت یقین و دفاع باشد، می توان به ترس از زندگی در تماس با دیگران رسید که گویی انسان همیشه دشمن است. و بنابراین در حالی که ناامیدانه به دنبال پناهندگی هستید تنها می شوید. شکی نیست که لحظه ها و جوامع تاریخی هستند که امنیت بیشتری می بخشند که عدم قطعیت و شک را تعدیل می کنند و در عوض در آنها خطرات هشدار داده می شود و حتی احساسات و روابط عاطفی با عدم اطمینان تجربه می شود. در مواجهه با این تصویر، لازم بود یک روانپزشک بزرگ به طور سیستماتیک به این موضوع با شروع از شناخت رفتار انسان در جامعه بپردازد. و اینگونه است که پروفسور ویتورینو آندرولی تحلیلی می سازد که نمی خواهد نظری باشد، بلکه به ما کمک می کند خود و دنیایی را که در آن حرکت می کنیم درک کنیم. تحلیلی که سرچشمه های روانی و اجتماعی عدم قطعیت را نشان می دهد که اهداف امنیت ممکن و غیرممکن را پیش روی ما قرار می دهد، زیرا انسان خود را در دنیایی می بیند که جزئی آن را می شناسد و هرگز نمی تواند آن را چهارضلعی و امن کند. پروفسور آندرولی با تمام صلاحیت و انسانیت یک نویسنده بزرگ، نحوه مدیریت ناامنی را پیشنهاد می کند و می تواند شکنندگی خود را که نیاز به کمک دیگری دارد، شکنندگی دیگری را به ما نشان دهد و در نتیجه پیوندهای بین بشری را راهی برای غلبه بر ترس کند. انگار می گویند که دو شکنندگی قدرت تولید می کند. با راه اندازی فرآیندی از پیوندهای گسترده تر که یک جامعه را متحد می کند، به جای انزوا و جنگیدن، یاد گرفتن درک کردن. یک راهبرد وجودی که سپس ناامنی انسان را به محرکی برای محافظت تبدیل می کند و دقیقاً در کمک به دیگری مانند مادری که در محافظت از فرزند خود احساس قدرت می کند احساس اطمینان می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

La condizione umana è caratterizzata dal bisogno di aggregazione per vincere il senso della paura e dell'insicurezza che si accendono di fronte ai pericoli dell'ambiente, del mondo. Ci sono periodi della storia in cui questi sentimenti si fanno particolarmente intensi e rendono l'esperienza esistenziale ancora più difficile. Se la comunità serve a dare certezze e difesa, si può giungere alla paura di vivere a contatto con gli altri come se un uomo fosse un nemico sempre. E cosi si finisce per rimanere soli mentre si cerca disperatamente un rifugio. Non vi è dubbio che esistono momenti storici e società che danno maggiore sicurezza, che moderano l'incertezza e il dubbio, e altri dove invece si è allertati dai pericoli e si vivono con incertezza persino i sentimenti e le relazioni affettive. Di fronte a questo quadro era necessario che un grande psichiatra affrontasse sistematicamente il tema partendo proprio dalla conoscenza del comportamento umano all'interno della società. Ed è così che il professor Vittorino Andreoli costruisce un'analisi che non vuole essere teorica, ma aiutarci a capire noi stessi e il mondo in cui ci muoviamo. Un'analisi che mostra le sorgenti psicologiche e sociali dell'incertezza, che ci mette davanti gli obiettivi di una sicurezza possibile e di una invece impossibile, poiché l'uomo si trova in un mondo che conosce solo in parte e che non può mai renderlo tetragono e sicuro. Il professor Andreoli, con tutta la competenza e l'umanità di un grande autore, ci suggerisce come gestire l'insicurezza e giunge a mostrarci la nostra fragilità che richiede l'aiuto dell'altro, di un'altra fragilità, e fare così dei legami interumani la via per vincere la paura. Come a dire che due fragilità generano forza. Innescando un processo di legami più ampi che uniscano una comunità, imparando a comprendere invece che a isolare e combattere. Una strategia esistenziale che rende allora l'insicurezza umana uno stimolo a proteggere, provando sicurezza proprio nel dare aiuto all'altro come una madre che si sente forte nel proteggere il proprio bambino.





نظرات کاربران