دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Michael Shermer
سری:
ISBN (شابک) : 8898602073, 9788898602070
ناشر: Nessun dogma
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 432
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Homo credens. Perché il cervello ci fa coltivare e diffondere idee improbabili به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هومو اعتبار. زیرا مغز ما را به پرورش و گسترش ایده های نامحتمل وا می دارد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چرا آنچه را که باور داریم باور می کنیم؟ زیرا مغز ما را به انجام آن سوق می دهد. این در واقع نوعی موتور باور است: اطلاعات را از حواس جمعآوری میکند و به طور طبیعی باورهایی تولید میکند که در طرحهای از پیش تعریفشده هدایت میشوند و برای ما کاملاً قابل قبول به نظر میرسند. آنقدر قابل قبول است که ما آماده ایم تا پایان تلخ از آنها دفاع کنیم. حتی زمانی که نیستند، و حتی زمانی که همه - از دانشمندان شروع می کنند - آنها را بسیار بعید می دانند. اعتقاد به ایده های غیر محتمل بسیار محتمل است! هیچ کس نمی تواند خود را مصون از این خطر بداند که در هر زمینه ای از زندگی انسان ها نفوذ می کند: مذهب، سیاست، اقتصاد... مایکل شرمر توضیح می دهد که چگونه بسیاری از باورهای نادرست می توانند در ذهن ما شکل بگیرند. اما همچنین راه شناسایی آنها را به ما نشان می دهد و بنابراین سعی می کنیم واقعیت را با آگاهی از حقایق درک کنیم.
Perché crediamo in quello che crediamo? Perché il nostro cervello ci spinge a farlo. È infatti una sorta di motore di credenze: raccoglie informazioni dai sensi e con naturalezza genera convinzioni che si incanalano in schemi predefiniti e che ci sembrano perfettamente plausibili. Così plausibili che siamo pronti a difenderle a oltranza. Anche quando non lo sono, e anche quando tutti - a partire dagli scienziati - le ritengono estremamente improbabili. Credere in idee improbabili è estremamente probabile! Nessuno può considerarsi immune da questo rischio, che pervade ogni ambito della vita umana: religione, politica, economia... Michael Shermer ci spiega come possano formarsi nella nostra mente tante false credenze. Ma ci indica anche la strada per identificarle, e cercare così di arrivare a comprendere la realtà con cognizione di causa.