دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sami G. Hajjar
سری:
ISBN (شابک) : 1584870974
ناشر: Strategic Studies Institute
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 60
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 226 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Hizballah: Terrorism, National Liberation, Or Menace? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب حزب الله: تروریسم، آزادی ملی یا تهدید؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این تک نگاری، نویسنده این تز را مطرح می کند که با شرایطی که منجر به اقدامات تروریستی می شود باید به همان سرعتی برخورد شود که با افراد مسئول چنین اعمالی مبارزه شود. در مورد حزب الله، آن شرایط اساساً سیاسی است. وضعیتی که به ظهور حزب الله کمک می کند، شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جامعه شیعی لبنان را در بر می گیرد، زیرا این کشور شروع به تجربه درگیری های داخلی در اواسط دهه 1970 کرد. علت فوری ایجاد این سازمان، تهاجم اسرائیل به لبنان در سال 1982 بود که منجر به اشغال طولانی مدت جنوب لبنان شد. این مونوگراف به بررسی شکلگیری و توسعه حزبالله در چارچوب نظام سیاسی اعترافات لبنانی میپردازد که بر تعادل ظریف بین فرقههای مذهبی این کشور استوار است. از نظر تاریخی، این نظام به نفع جوامع مسیحی و مسلمان سنی بود، اما از آنجایی که جامعه شیعه به بزرگترین فرقه لبنان تبدیل شد، سهم بیشتری از کیک ملت را طلب کرد. حزب الله ریشه در این جنبش قیام گرای شیعی بزرگتر دارد. به عنوان یک حزب مذهبی، روحانیون نقش اصلی را در ساختار رهبری حزب الله دارند. سازمان حزبی سلسله مراتبی با پیوندی مشخص با ایران است، زیرا رهبری مذهبی و سیاسی ایران منبع مهمی برای هدایت است. چندین نهاد سازمانی فعالیت های عملکردی و منطقه ای حزب از جمله خدمات اجتماعی و شاخه های نظامی را هدایت و کنترل می کنند. علاوه بر این، فرهنگ ایدئولوژیک حزب الله بر دیدگاه مانوی استوار است که جهان را بین ستمگران و ستمدیدگان تقسیم می کند. از نظر سیاسی، ایالات متحده و اسرائیل به عنوان یک رابطه همزیستی در نظر گرفته می شوند و به عنوان ظالم و شرور در نظر گرفته می شوند. فعالیتهای حزبالله به نمایندگی از حوزه انتخابیهاش و فعالیتهای مقاومتی آن علیه اشغالگری اسرائیل در جنوب لبنان، این حزب را به کرسیهای قابل احترامی در پارلمان لبنان و تحسین بسیاری از اعراب و مسلمانان به ارمغان آورد. در مناقشه بین لبنان و اسرائیل - که سوریه و سازمان ملل متحد (U. حتی فراتر از مناقشه مرزی مزارع شبعه، کل موضوع مرزی لبنان و اسرائیل به دلیل عدم وجود اسناد روشن مربوط به دوره فرمانروایی فرانسه و بریتانیا، تعدیل موضع اسرائیل در طول اشغال جنوب لبنان و دخالت سازمان ملل در این زمینه پیچیده شده است. تعیین مرزها برای تأیید عقب نشینی اسرائیل. برای ایالات متحده، حزب الله به عنوان یک سازمان تروریستی در نظر گرفته می شود. از سوی دیگر، اعراب فعالیتهای حزبالله را تلاشهای مشروع آزادیبخش ملی میدانند. هر دو دیدگاه با شواهد عینی پشتیبانی می شوند. نویسنده با استفاده از زمینه جغرافیایی، تهدید حزب الله را در سطوح لبنان، منطقه و بین المللی ارزیابی می کند. لبنان همچنان یک بدنه سیاسی شکننده است و رویدادهای مرزی لبنان و اسرائیل که شامل حزب الله و احتمالاً پناهندگان فلسطینی در این منطقه می شود، می تواند دوباره درگیری های داخلی را دامن بزند. در سطح منطقهای، تلاشهای حزبالله به نمایندگی از فلسطینیها و تلاش برای آزادسازی مزارع شبعه میتواند منجر به درگیری منطقهای گستردهتر شود، بهویژه به دلیل دخالت نزدیک سوریه و ایران در این تلاشها. در نهایت، هیچ مدرک معتبری وجود ندارد که حزب الله را با حوادث تروریستی اخیر بین المللی مرتبط کند.