دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Cheng-chung Lai. Tai-kuang Ho
سری:
ISBN (شابک) : 9811945055, 9789811945052
ناشر: Springer
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 150
[151]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب History of Economic Ideas in 20 Talks به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخچه ایده های اقتصادی در 20 گفتار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب تاریخچه مختصری از اندیشه اقتصادی را برای خوانندگان در تمام سنین ارائه می دهد. در حالی که برخی از دانش اولیه اقتصاد مفید خواهد بود، نیازی به آن نیست. این کتاب برای دستیابی به سه هدف تنظیم شده است: جالب، سرگرم کننده و تفکر برانگیز. در حالی که ممکن است نویسندگان در موارد خاصی دارای عقیده به نظر برسند، این به عمد انجام می شود تا به خوانندگان هشدار داده شود تا نظرات خود را شکل دهند. تاریخ ایدهها ما را باهوشتر و ثروتمندتر نمیکند، اما میتواند از جهل ما و «ابتذال شر» بکاهد - اصطلاحی که هانا آرنت به افرادی اشاره میکند که فاقد تأمل در خود هستند، «او وظیفهاش را انجام داد...». او نه تنها دستورات را اطاعت کرد، بلکه از قانون نیز اطاعت کرد.»
This book provides a concise history of economic thought for readers of all ages. While some basic economics knowledge would be helpful, it is not required. The book sets out to achieve three aims: to be interesting, entertaining, and thought-provoking. While the authors may appear opinionated in certain instances, this is intentionally done in order to alert readers to form their own views. History of ideas does not make the us smarter nor richer, but it can reduce our ignorance and the “banality of evil”―a term Hannah Arendt referred to people who lack self-reflection, “He did his duty...; he not only obeyed orders, he also obeyed the law.”