دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Pamela Ballinger
سری:
ISBN (شابک) : 0691086974, 9780691086972
ناشر: Princeton University Press
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 173
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 64 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب History in Exile: Memory and Identity at the Borders of the Balkans به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخ در تبعید: حافظه و هویت در مرزهای بالکان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در دهه پس از جنگ جهانی دوم، تا 350000 ایتالیایی قومی از منطقه مرزی بین ایتالیا و یوگسلاوی که به عنوان راهپیمایی جولیان شناخته می شود، آواره شدند. تاریخ در تبعید، پیامدهای ظریف و در عین حال جذاب معاصر این قسمت اغلب نادیده گرفته شده و در عین حال بحث برانگیز تاریخ اروپا را نشان می دهد. پاملا بالینگر می پرسد: وقتی مرزهای دولتی دستخوش دگرگونی بنیادی می شوند، برای حافظه تاریخی و هویت فرهنگی چه اتفاقی می افتد؟ او آوارگی را هم از دیدگاه تبعیدیان و هم از دید کسانی که پشت سر مانده اند بررسی می کند. او می نویسد که فروپاشی یوگسلاوی و دگرگونی سیاسی ایتالیا در اوایل دهه 1990 به این افراد اجازه داد تا پس از نزدیک به نیم قرن تاریخ خود را در معرض دید عموم قرار دهند. بالینگر با بررسی زمینه های سیاسی و فرهنگی که این درک از آگاهی تاریخی در آن شکل گرفته است، انجام می دهد. گسترده ترین کار میدانی که تاکنون در این زمینه انجام شده است - نه تنها در اطراف تریست، جایی که اکثر تبعیدیان در آن ساکن شدند، بلکه در شبه جزیره ایستریا (کرواسی و اسلوونی)، جایی که کسانی که در آنجا مانده اند هنوز زندگی می کنند. با تکمیل این موضوع با تحقیقات آرشیوی دقیق، او دو مدل کاملا متضاد هویت تاریخی را بررسی میکند که از «خروج ایستریایی» به دست آمده است: کسانی که ترک کردند معمولاً ایستریا را به عنوان یک سرزمین ایتالیایی «پاک» که توسط اسلاوها ربوده شده است، تصور میکنند، در حالی که کسانی که باقی ماندهاند. برای مثال، ما می آموزیم که چگونه اعضای یک خانواده که در فاصله کوتاهی از هم زندگی می کنند و به یک زبان صحبت می کنند، به درک کاملاً متفاوتی از هویت گروهی خود دست یافته اند. بالینگر با تنظیم تحلیل خود در نثری جذاب و بدون اصطلاحات، به این نتیجه میرسد که این هویتهای ظاهراً بسیار متفاوت در واقع دارای درجه شگفتانگیزی از منطق مفهومی هستند.
In the decade after World War II, up to 350,000 ethnic Italians were displaced from the border zone between Italy and Yugoslavia known as the Julian March. History in Exile reveals the subtle yet fascinating contemporary repercussions of this often overlooked yet contentious episode of European history. Pamela Ballinger asks: What happens to historical memory and cultural identity when state borders undergo radical transformation? She explores displacement from both the viewpoints of the exiles and those who stayed behind. Yugoslavia's breakup and Italy's political transformation in the early 1990s, she writes, allowed these people to bring their histories to the public eye after nearly half a century.Examining the political and cultural contexts in which this understanding of historical consciousness has been formed, Ballinger undertakes the most extensive fieldwork ever done on this subject--not only around Trieste, where most of the exiles settled, but on the Istrian Peninsula (Croatia and Slovenia), where those who stayed behind still live. Complementing this with meticulous archival research, she examines two sharply contrasting models of historical identity yielded by the "Istrian exodus": those who left typically envision Istria as a "pure" Italian land stolen by the Slavs, whereas those who remained view it as ethnically and linguistically "hybrid." We learn, for example, how members of the same family, living a short distance apart and speaking the same language, came to develop a radically different understanding of their group identities. Setting her analysis in engaging, jargon-free prose, Ballinger concludes that these ostensibly very different identities in fact share a startling degree of conceptual logic.