دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hans M. Barstad
سری: Forschungen zum Alten Testament 61
ISBN (شابک) : 9783161498091
ناشر: Mohr Siebeck
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 118
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 19 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب History and the Hebrew Bible: Studies in Ancient Israelite and Ancient Near Eastern Historiography به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخ و کتاب مقدس عبری: مطالعات در تاریخ نگاری اسرائیلی باستان و تاریخ نگاری باستانی خاور نزدیک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این مجموعه مقالات، هانس ام. بارستاد به طور کامل به بحث تاریخ اخیر می پردازد و ارتباط آن را برای مطالعه تاریخ و تاریخ نگاری اسرائیل باستان نشان می دهد. او در بحث داغ حداکثری/مینیمالیستی درباره تاریخی بودن کتاب مقدس عبری موضع مستقلی می گیرد. برای درک او ضروری است که ماهیت روایی عبری باستان و منابع خاور نزدیک را درک کند. به همان اندازه این ادعای او مهم است که داستانها نیز ممکن است «حقایق» تاریخی پوزیتیویستی را منتقل کنند. موضوع اصلی دیگری که او در این کتاب به آن می پردازد، تاریخ واقعی یهودا باستان در دوره های نو بابلی و ایرانی است. در اینجا، نویسنده از منابع باستانی موجود خاور نزدیک، اعم از متنی و باستان شناسی، استفاده گسترده ای می کند و به جنبه های اقتصادی اهمیت زیادی می دهد. او نشان میدهد که کلید درک نقش یهودا در هزاره اول در ارزیابی درست یهودا و ایالتهای شهر همجوار آن در بافتهای امپراتوری مربوطه نهفته است. در نتیجه، درک درستی از تاریخ یهودا در طول قرن ششم قبل از میلاد تنها زمانی بدست میآید که یهودا به عنوان بخشی از سیاست امپراتوری نو-بابلی بسیار گستردهتر مورد مطالعه قرار گیرد.