دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Susanne M. Hoffmann (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658186838, 9783658186821
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 750
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 47 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کره آسمانی هیپارخوس: پیوندی در اخترسنجی بابلی-یونانی؟: نجوم، اخترفیزیک و کیهان شناسی، تاریخ و مبانی فلسفی فیزیک
در صورت تبدیل فایل کتاب Hipparchs Himmelsglobus: Ein Bindeglied in der babylonisch-griechischen Astrometrie? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کره آسمانی هیپارخوس: پیوندی در اخترسنجی بابلی-یونانی؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سوزان ام. هافمن به صورت دیجیتالی هیپارخوس کرۀ آسمانی نیقیه را که هنوز زنده نمانده است، بازسازی می کند و در مورد منشأ داده ها و منابع آن تحقیق می کند. او با استفاده از تجزیه و تحلیل خطا در مجموعه داده ها، ارجاعات به روش های اندازه گیری بابلی و یونانی و هر گونه خطایی را که ممکن است در طول اندازه گیری ها یا از طریق فرآیندهای کپی ایجاد شده باشد، بررسی می کند. بر اساس بیانیه بطلمیوس در Almagest، هیپارخوس به خاطر مشاهدات دقیق خود شناخته شده است، اما لزوماً لازم نیست که خود همه داده ها را مشاهده کرده باشد. برای این منظور او همچنین می توانست از منابع ستاره شناسان اولیه بابلی و یونانی استفاده کند. بنابراین، نویسنده تجزیه و تحلیل را با MUL.APIN آغاز می کند، متن GU و متن شیتقول را مجدداً تفسیر می کند و از جمله در مورد نوشته های اقلیدس، اراتوستن، آرات و هیپسیکلس بحث می کند. در نهایت، نویسنده متون و آثار داده ها را به ترتیب زمانی قرار می دهد و بدین ترتیب تاریخ جدیدی از ستاره سنجی در قرن اول ایجاد می کند. هزاره.
Susanne M. Hoffmann rekonstruiert den nicht überlieferten Himmelsglobus des Hipparch von Nicäa digital und recherchiert die Herkunft seiner Daten und Quellen. Mithilfe der Fehleranalyse im Datensatz untersucht sie Bezüge zu babylonischen und griechischen Messverfahren und eventuell bei Messungen oder durch Kopierprozesse entstandene Fehler. Zwar ist Hipparch laut Aussage von Ptolemaios im Almagest für seine genauen Beobachtungen bekannt, allerdings muss er nicht zwingend alle Daten selbst beobachtet haben. Hierfür könnte er auch Quellen früher babylonischer und griechischer Astronomen genutzt haben. Daher startet die Autorin die Analyse mit MUL.APIN, interpretiert den GU-Text und den shitqulu-Text neu und diskutiert unter anderem die Schriften von Euklid, Eratosthenes, Arat und Hypsikles. Abschließend stellt die Autorin die Texte und Datenwerke in eine chronologische Ordnung und entwirft damit eine neue Geschichte der Astrometrie im -1. Millennium.
Front Matter....Pages I-XXX
Sternbilder und Koordinatensysteme: die Positionssysteme des Himmels....Pages 1-52
Eine Rekonstruktion der Astrometrie von Hipparch....Pages 53-226
Großräumige Strukturen bei Hipparch und Ptolemaios....Pages 227-255
Frühere Uranographien und mathematische Notationen....Pages 257-587
Eine neue Geschichte antiker Himmelsvermessung....Pages 589-660
Befunde....Pages 661-696
Back Matter....Pages 697-726