دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: Naomi Koltun-Fromm سری: ISBN (شابک) : 0199736480, 9780199736485 ناشر: Oxford University Press سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 326 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Hermeneutics of Holiness: Ancient Jewish and Christian Notions of Sexuality and Religious Community به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هرمنوتیک مقدسات: مفاهیم جنسی و جامعه مذهبی یهود باستان و مسیحی باستان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در هرمنوتیک قدوسیت، نائومی کولتون فروم پیوند باستانی تقدس و جنسیت را بررسی میکند و ریشههای آن را در متون کتاب مقدس و همچنین مظاهر آن را در سراسر یهودیت باستان و اواخر باستان و مسیحیت سریانی اولیه بررسی میکند. در این فرآیند، او داستان چگونگی تعریف مفاهیم کتاب مقدس "شخص مقدس" و "جامعه مقدس" را با شیوه های جنسی و ازدواج جوامع مختلف تفسیری در اواخر دوران باستان بیان می کند. Koltun-Fromm در پی آن است که توضیح دهید که چرا تمایلات جنسی، به ویژه محدودیت جنسی، به مرزبندی اولیه جامعه مقدس در میان یهودیان و مسیحیان در قرن چهارم پارسی-بین النهرین تبدیل شد. او سه مظهر اصلی تقدس را ترسیم می کند: قدوسیت نسبت داده شده، قدوسیت به دست آمده و قدوسیت حاصل از خلوص آیینی. هرمنوتیک قدوسیت توسعه این سه مفهوم را دنبال می کند، از منشأ آنها در متون کتاب مقدس تا ادبیات معبد دوم (چه یهودی و چه مسیحی) تا ادبیات مسیحی سریانی و خاخامی قرن چهارم. با انجام این کار، این کتاب اهمیت تفسیر کتاب مقدس را برای اعمال یهودی و مسیحی متأخر باستان، محوریت تقدس به عنوان مقوله ای برای تعریف خود، و رابطه زهد قرن چهارم با متون کتاب مقدس و تاریخ تفسیری را مشخص می کند.