دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sophia Labadi. Colin Long
سری: Key issues in cultural heritage
ISBN (شابک) : 041557112X, 0203850858
ناشر: Routledge
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 245
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 26 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Heritage and Globalisation (Key Issues in Cultural Heritage) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب میراث و جهانی شدن (مسائل کلیدی در میراث فرهنگی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد، سیاست، سیاست و عملکرد میراث فرهنگی را در سطح جهانی تجزیه و تحلیل میکند، جهتهای اصلی را که عملکرد میراث بینالمللی در آن حرکت میکند، شناسایی میکند، و مسائل کلیدی را که احتمالاً میتواند حوزه میراث فرهنگی را تا قرن بیست و یکم شکل دهد، بررسی میکند. این تنش بین ادعاهای جهانی در مورد بسیاری از اقدامات میراث، به ویژه آنچه که با سیستم میراث جهانی مرتبط است، و دیدگاه های ملی و محلی را بررسی می کند. این کتاب چارچوب حقوقی بینالمللی را که پس از جنگ جهانی دوم برای حفاظت از میراث، بهویژه در زمانهای جنگ، و در برابر سرقت ایجاد شده است، بررسی میکند و نشان میدهد که چگونه مشکلات جهانی معاصر درگیری و تجارت غیرقانونی همچنان سیستم حقوقی بینالمللی را به چالش میکشد. میراث و جهانیسازی، گنجاندن میراث در اقتصاد جهانی از طریق سیاستهای سازمانهای توسعه بینالمللی و تجارت جهانی گردشگری را نقد میکند. همچنین به میراث از منظرهایی که به ندرت در نظر گرفته می شوند، به عنوان شکلی از کمک، به عنوان پارادایم توسعه و به عنوان شکلی از عملکرد پایدار، رویکرد می کند. این کتاب برخی از مبرمترین مسائلی را که احتمالاً صنعت میراث در سطح جهانی در دهههای آینده با آن مواجه خواهد شد، از جمله تهدید ناشی از تغییرات آب و هوا و نیاز به کاهش فقر، شناسایی میکند. با ارائه یک رویکرد دقیق تاریخی و تئوریک به میراث به عنوان شکلی از جهانی شدن و تجلی آن، تأکید این جلد بر مسائل معاصر و زمینه های جدید برای عملکرد میراث است.
This volume analyzes the politics, policy and practice of cultural heritage at the global level, identifying the major directions in which international heritage practice is moving, and exploring the key issues likely to shape the cultural heritage field well into the twenty-first century. It examines the tensions between the universal claims of much heritage practice, particularly that associated with the World Heritage system, and national and local perspectives. It explores the international legal framework developed since World War Two to protect heritage, particularly at times of war, and from theft, showing how contemporary global problems of conflict and illicit trade continue to challenge the international legal system. Heritage and Globalisation critiques the incorporation of heritage in the world economy through the policies of international development organisations and the global tourism trade. It also approaches heritage from seldom-considered perspectives, as a form of aid, as a development paradigm, and as a form of sustainable practice. The book identifies some of the most pressing issues likely to face the heritage industry at a global level in coming decades, including the threat posed by climate change and the need for poverty reduction. Providing a historically and theoretically rigorous approach to heritage as a form of and manifestation of globalisation, the volume’s emphasis is on contemporary issues and new fields for heritage practice.